Rafael Nadal Turkiye'yi gormek istiyor!
Spor Haberleri0 Mesaj
●42 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Rafael Nadal Turkiye'yi gormek istiyor!
-
06-10-2019, 21:54:32Tenisin dev ismi Rafael Nadal, 'Beethoven' adını verdiği yatı MCY 76 ile Akdeniz'i keşfetmeyi cok istediğini soyledi. İspanyol tenisci, Turkiye, Yunanistan, Hırvatistan gibi yerleri gormeyi cok istediğini belirtti. Teknelerle denide olmaya kucukluğunden beri alışkın olduğunu belirten Rafael Nadal, kariyerini tamamladıktan sonra yatıyla keşifler yapmayı planlıyor. Barche dergisine acıklamalarda bulunan dunyaca unlu tenisci bu keşifler esnasında Turkiye'yi de ziyaret etmek istediğini soyledi. Bir tekne sahibi olmak senin icin ne ifade ediyor? Beethoven'da bulunmak, bana dunyadan uzaklaşma fırsatı veriyor. İnsanları seviyorum ama bazen sadece kendimle ya da o an istediğim kişilerle beraber olmayı arzuluyorum. Burada olmak hayatımın onemli bir parcası... Denizle olan ilişkin nasıl? Deniz yolculukların nasıl geciyor? Doğduğumdan beri denizle ic iceyim. Ben kucukken babamın teknesiyle acılır, dalış yapardık. Şimdi de mumkun olduğunca denizde vakit gecirmeye calışıyorum. Orneğin her sen bir hafta tekne tatili yaptığımız bir arkadaş grubum var. Artık bir gelenek haline geldi, onlarla olmayı cok seviyorum. Denizdeyken surekli hazır olmalısınız cunku hava koşulları ani bir şekilde değişebiliyor. Siz de hızlı kararlar vermelisiniz. Dalgalar bir defasında bizi cok zorlamıştı ama zorluğun icinde olmaktan buyuk keyif aldım. Yatınla nerelere gitmeyi tercih ediyorsun? Genellikle Mallorca'nın da icinde bulunan doğu Balear Adaları'nı dolaşıyorum. Ayrıca gormek istediğimi cok sayıda yer bulunuyor. Akdeniz'i keşfetmeyi cok istiyorum. Turkiye, Yunanistan, Hırvatistan gibi yerleri gormeyi arzuluyorum. Şu an mumkun olmasa da Akdeniz'i keşfetmek geleceğe dair en buyuk hedeflerimden biri. Bunu gercekleştirdikten sonra da Karayipler'e gitmek istiyorum. Kaynak: Tenis Dunyası __________________