Roger Federer ile Bill Gates tenis oynadı!
Spor Haberleri0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Roger Federer ile Bill Gates tenis oynadı!
-
06-10-2019, 21:54:23Tenisin yaşayan efsanesi Roger Federer, kortlardaki başarısının yanı sıra duzenlediği insani yardım kampanyalarıyla da tanınıyor. İsvicreli raket, bu kapsamda oynanan Match for Africa 5'te Microsoft'un kurucularından Bill Gates'le birlikte korta cıktı. Tenisin yaşayan efsanesi Roger Federer, kortlardaki başarısının yanı sıra duzenlediği insani yardım kampanyalarıyla da tanınıyor. İsvicreli raket, bu kapsamda oynanan Match for Africa 5'te Microsoft'un kurucularından Bill Gates'le birlikte korta cıktı. San Jose'de oynanan macta Federer-Gates ikilisi, Jack Sock ve Savannah Guthrie'den oluşan tandemle mac yaptı. Federer ile Gates, tek set uzerinden oynanan ciftler macını 6-3 kazanırken İsvicreli tenisci, daha sonrasında cıktığı tekler macında da Sock'a 7-6(9) ve 6-4'le ustunluk kurdu. Oynanan mucadeleler, izleyenlere keyifli anlar yaşatırken toplamda 2,5 milyon dolarlık yardım toplandı. Federer, organizasyon sonrasında yaptığı acıklamada Afrika icin duzenledikleri 5 etkinlikte topladıkları yardımın 10 milyon doları gectiğini belirtti. Kaynak İnternethaber __________________