Kortun yıldızları Antalya'da
Spor Haberleri0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Kortun yıldızları Antalya'da
-
06-10-2019, 21:46:48Rus tenisci Nadia Petrova ile Artek Sitak ve Ilya Beliaev, Antalya'da kampa girdi. Bayanlar Tenis Birliği'nde (WTA) beşinci sırada bulunan Rus tenisci Nadia Petrova ile Artek Sitak ve Ilya Beliaev, antrenor Alexander Mityaev onderliğinde Antalya'da kamp yapıyor. Antalya Tenis İhtisas ve Spor Kulubu'nde (ATİK) bir haftadır kampta bulunan Rus tenisciler Petrova, Sitak ve Beliaev, ATİK bunyesindeki minik sporcularla gosteri yaptılar. Gosterinin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan unlu Rus tenisci Nadia Petrova, Antalya'da bulunmaktan dolayı cok mutlu olduğunu soyledi. Antrenorunun Antalya'yı cok iyi bildiğini ve bu nedenle kamp icin burayı sectiklerini belirten Petrova, ''Ben de burayı cok sevdim. Buradaki kampın ardından Belcika'ya gececeğiz, daha sonra da Avustralya'ya. Bugun yaptığımız gosteride, cocukların cok iyi tekniğe sahip olduklarını gordum ama Turkiye'de ismini duyduğum bir tenisci yok'' dedi. Antrenor Mityaev gozetiminde antrenmanlarını surduren 3 teniscinin, gelecek yıl Ocak ayında Avustralya'da yapılacak Avustralya Acık Tenis Turnuvası'na hazırlandıkları bildirildi. Yaklaşık 10 gun kamp yapacak Rus teniscilerin, ikinci kamp donemi icin Belcika'ya gececekleri belirtildi. __________________