Marsel İlhan'a sponsor!
Spor Haberleri0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- Marsel İlhan'a sponsor!
-
06-10-2019, 21:46:36Marsel İlhan'a sponsor! Tac Spor Kulubu'nun sporcusu olan milli tenisci Marsel İlhan'a, Kia ve Lada markalarının Turkiye distributoru Celik Motor, bir yıllığına sponsor oldu. Ataşehir'deki Tac Spor Kulubu'nde yapılan imza torenine Marsel İlhan'ın yanı sıra Celik Motor Genel Muduru Alp Evcimen, Tac Spor Kulubu Başkanı Mahmut Naibi ve İlhan'ın antrenoru Can Unal katıldı. Marsel İlhan, teniste daha iyi yerlere gelebilmek icin daha cok turnuva oynamak gerektiğini ifade ederek, ''Daha cok turnuva oynamanın yolu da sponsor desteğinden geciyor. Bana tenis kariyerimde destek oldukları icin Celik Motor'a teşekkur ediyorum. Cok calışıp, bana destek olanlara en guzel hediyeyi vermek istiyorum'' dedi. Alp Evcimen ise Turkiye'de teniste gercek anlamda sponsorluk anlaşmalarının fazla yapılmadığına dikkati cekerek, ''Dunyada sponsor desteği olmadan başarıya ulaşmak zor. Sponsorlar teniscileri kucuk yaşlardan itibaren destekliyorlar. Biz de Kia marka imajına uygun olarak boyle bir sponsorluk calışması yaptık. Marsel'e oynadığı turnuvalarda bir yıllığına maddi destek sağlayacağız'' diye konuştu. Mahmut Naibi de 1987 doğumlu Marsel'in cok kısa bir surede dunya sıralamasında hızla yukseldiğini belirterek, ''Marsel 2007'nin başında dunya sıralamasında 1370. sıradayken, 1 yılda 321. sıraya kadar yukseldi. Dunya sıralamasında 314. sıraya kadar yukselen Marsel, bu başarıya imza atan ilk ve tek Turk tenisci oldu. Turkiye'de tenis Hulya Avşar ile tanınıyordu, bundan sonra Marsel gibi teniscilerle tanınacak'' dedi. __________________