Sony Ericsson WTA Tour İstanbul Cup Uluslararası Bayanlar Tenis Turnuvası'nda finalde yitiren Rus tenisci Elena Dementieva, şampiyon Agnieszka Radwanska karşısında fazla basit hatalar ve yanlış vuruşlar yaptığını soyledi. Elena Dementieva, mac sonrasında duzenlediği basın toplantısında, Agnieszka Radwanska'nın cok iyi oynadığını ve file onunde guzel toplar kestiğini belirterek, ''Fazla basit hatalar ve yanlış vuruşlar yaptım. Rakibimin iyi oyunu da bunda etkili oldu'' dedi. Oyuna cok iyi başladığını ifade eden Rus tenisci, ''İşi cabuklaştırmak icin erken vuruşlar yapmak istedim. Hatalar yaptım ve konsantrasyonumu yitirdim. Ama rakibim de herşeyi cok iyi yaptı. Bana karşı cok iyi mac cıkardı. Savunmada cok iyiydi'' diye konuştu. Dementieva, Radwanska karşısında cok iyi konsantre olmak gerektiğini vurgulayarak, ''Defansif oyunu her zaman cok iyi oynayan bir oyuncu. Her zaman topu geriye atıyor, cok iyi hareket ediyor. Sanırım hazır değildim. Rakibin her zaman yaptığı bir fazla vuruşa hazır değildim ve macı yitirdim. Sanıyorum beklenti yuzunden baskıya girdim. Aklımda şampiyon olmak vardı. Mac icinde aklımda kupa vardı. Onun yerine bir sonraki sayıyı duşunmem gerekirken, şampiyonluk umuduna kapıldım'' dedi. Guzel bir hafta gecirdiğini kaydeden Dementieva, ''Bu mac dışında guzel bir hafta oldu'' derken, fileye yakın oyunlardaki performansıyla ilgili soruyu ise, ''File onundeki voleler benim etkili tarafım değil. O yuzden Wimbledon'da başarılı olamıyorum. Oyunumun icinde sağlam bir nokta olmadığından hatalar yaptım. Bundan dersler cıkaracağım'' diye konuştu. Ajansspor __________________