Vatandaşından Nagatomo'ya sitem!
Spor Haberleri0 Mesaj
●14 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Vatandaşından Nagatomo'ya sitem!
-
06-10-2019, 21:42:18TEB BNP Paribas İstanbul Open şampiyonu Japon tenisci Taro Daniel, vatandaşı Nagatomo icin "Keşke turnuva sırasında gelip tribunde maclarımı izleseydi, bunu isterdim." diye konuştu. TEB BNP Paribas Istanbul Open’da tekler şampiyonluğuna ulaşan Japon tenisci Taro Daniel, kupasını aldıktan sonra Milliyet Gazetesi'nden Onur Dincer'e konuştu. Turnuva tarihinin seribaşı olmayan ilk şampiyonu olan tenisci, organizasyon değerlendirmesinin yanında aynı zamanda kendisinin ilk ATP kupasını aldığı şehirle ilgili de izlenimlerini aktardı. Taro Daniel, “Burada bulunduğum sure icerisinde sadece korttan otele, otelden korta gidip gelseydim bu cok sıkıcı olurdu. Bu yuzden başka şeyler de yaptım. İstanbul cok guzel. Bir gunumu ayırdım ve tarihi yarımadayı gidip dolaştım. Aslında burayla ilgili daha oncesinden bilgim vardı. Cunku lisedeyken tarih dersinde İstanbul’u işlemiştik ve bende merak uyandırmıştı. O dersten, oldukca koklu bir şehir olduğunu, tarihle dolu olduğunu hatırlıyordum” dedi. Endustrili manzara Japon raket şoyle devam etti: “Turnuva icin İstanbul’a ilk geldiğimizde aslında bende farklı bir duygu uyanmıştı. Gorduğum manzara, oldukca endustriyel, cok yeni ve buyuyen bir şehre geldiğim şeklindeydi ve etrafta gorecek pek bir şey yok gibi gorunuyordu. Tabii şehrin merkezine gidince işler değişti, oldukca farklıydı. Bana anlatılan o İstanbul ile karşılaştım. Ayasofya ve Sultanahmet’i gidip gezdim. Acıkcası gorduğum yerler cok hoşuma gitti.” Şampiyonluğun kendisi icin şaşırtıcı olduğunu belirten 25 yaşındaki tenisci “Cok onemli oyuncuların olduğu turnuvada şampiyon oldum. Burada kupayı almış olmaktan dolayı oldukca mutluyum” şeklinde konuştu. ‘Nagatomo keşke gelseydi’ Finalde karşı karşıya geldiği Malek Jaziri’yi destekleyen Tunuslu seyirciler olduğunu hatırlattığımız Taro Daniel’e kendisine bunu da sordum. Galatasaray’ın Japon futbolcusu Yuto Nagatomo’yu hatırlattığımız Taro Daniel “Futbolla cok ilgili değilim ama Nagatomo’nun Galatasaray’da forma giydiğini biliyorum. Keşke turnuva sırasında gelip tribunde maclarımı izleseydi, bunu isterdim” diye konuştu. ‘Jimmy Page gibi olurdum’ “Rock muziği seviyorum. Led Zeppelin, Black Sabbath ve Pink Floyd favori gruplarım. 15-16 yaşlarımdan beri bu gruplara kendimi kaptırdım diyebilirim. Bu gruplar oldukca cool… Justin Bieber hakkında konuşmaktan iyidir. Bieber da iyi ona bir şey demiyorum ama ben Led Zeppelin’i seviyorum demeyi tercih ederim. Tenisci olmasam 1970’lerde yaşamayı ve Jimmy Page gibi olmayı isterdim.” Djokovic cesareti! Indian Wells turnuvasında iki ay once Novak Djokovic’i yenerek dikkatleri uzerine ceken Taro, “O mac benim icin gercekten cok onemliydi. Bir kere ABD’de olan bir turnuva olması nedeniyle onemliydi. Cunku ben yarı Amerikalıyım. Djokovic’i yenmek kendime olan guvenimi artırdı” diye konuştu. Ajansspor __________________