Cağla Buyukakcay hedefini acıkladı
Spor Haberleri0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Cağla Buyukakcay hedefini acıkladı
-
06-10-2019, 21:41:45Milli tenisci Cağla Buyukakcay, profesyonel sporculukta fedakarlık yapmadan başarıya ulaşılamayacağını belirterek, "En buyuk hedefim Grand Slam şampiyonluğu ve dunya sıralamasında ilk 50’ye girmek” dedi. "Bilgispor Sektor Buluşmaları”nın ikincisi dun İstanbul Bilgi Universitesi santralistanbul Kampusu’nde duzenlendi. Etkinliğe katılan milli tenisci Cağla Buyukakcay, samimi acıklamalarda bulundu. Tenise sekiz yaşında başladığını ve profesyonel olma yolunda bircok zorlukla karşılaştığını belirten başarılı sporcu, “Benim ilk başladığım donemde ‘yapamazsın, cok zor’ diyenler oldu. Bizim ulkemizde cok fazla on yargı var, beni de ailemi de vazgecirmeye calıştılar. O gunku koşullarda bir sporcunun bırakın ilk 100’e, ilk 200’e bile girmesi imkansız gibi bir şeyken ben başardım. Pes etme noktasına geldiğim cok an vardı ancak profesyonel sporcuysanız buna da goğus germeniz ve fedakarlık yapmanız gerekiyor” diye konuştu. “En buyuk hedefim Grand Slam kazanmak ve ilk 50’ye girmek” Kariyer hedeflerini anlatan Cağla Buyukakcay, bir gun mutlaka Grand Slam kazanmak istediğini soyledi ve ekledi: “Tenise cok fazla emek verdim. Turkiye’de tenis dalında bircok ilk yaşadım, tenisseverlere de yaşattım. Eski başarılarımla değil de, yeni başarılar kazanarak anılmak istiyorum. Hedefim ilk 50’ye girmek. İlk 100’e girmek bir ruyayken gercek oldu, 60. sıraya kadar yukseldim. Şimdi ‘İlk 50 neden olmasın ki?’ diyorum. Kariyerimde bir Grand Slam turnuvası kazanmak da dileğim.” İHA __________________