Karakter karus ve 80 leveldir, 80 skilli acık. Uzerinde Bahamut Exp set ve exp kanat var. Kanat bitiş tarihi Ağustos 6 , Bahamutlar Eylul 5. 17.07.2014 01.00 itibariyle 400 saat exp presi var itemi yok, bir hayli exp gorevi duruyor. 70 itemi yandı, 80 itemi alınmadı. Charın Esn kodları mevcut tamamen. Uzerinde 10 adet genie, 28 adet genie hammer, 3500 tane premium hp pot, 5000lik kullanılmamış mana pot var. Charın tum expi elle ve genie ile kasılmıştır. (%10 kadarı bir bp'nin partisinde kasılmış sadece. Sonradan haberim oldu.) Charın fiyatı 500 Lira. Aşağı yukarı da bu fiyata mal oldu bana premium pot, genie, genie hammer derken. Telefon numarasını ozelden isteyin. Satış Antalya-Isparta-İstanbul'dan elden olur diğer iller havale veya site aracılığıyla komisyon alıcı tarafından karşılanacak şekilde yapılabilir. Ring olarak almak isteyenler ringi kendisi karşılar. Dip Not: Dolandırıcılar hic ağızlarını yormasınlar. 10 yıldır şu oyunu oynuyorum her turlu dolandırıcılığı gordum yemiyorum. __________________