Lewis Hamilton, Avustralya GP'si icin iddialı konuşmayan takım arkadaşı Heikki Kovalainen icin, ''elindeki kozları gostermek istemiyor. Onun cok hızlı olduğunu iyi biliyorum'' dedi. Hamilton, Melbourne'da pole position veya birincilik icin iddialı olmadığını soyleyen yeni takım arkadaşı Kovalainen'in fazla alcakgonullu davrandığını belirtti. Caylak sezonunda dort yarış kazanarak buyuk bir başarı elde eden McLaren pilotu, "(Kovalainen) elindeki kozları henuz gostermiyor ve fazla iddiasız konuşuyor. Ama herkes onun ne kadar hızlı ve yetenekli olduğunu biliyor. En azından ben biliyorum" dedi. Hamilton, Kovalainen'in kendisini sonuna kadar zorlayacağını ifade ederek, "beni en az benim onu zorladığım kadar zorlayacağının farkındayım." Gectiğimiz yılki partneri Fernando Alonso ile gergin ve olaylı bir sezon geciren Hamilton, Kovalainen ile arasındaki ilişki icin, "daha iyi olamazdı" yorumunu yaptı. İngiliz surucu, "takım icinde onun kadar aktif olan bir pilot gormedim. Beraber tenis, basketbol oynuyoruz ve fitness yapıyoruz" dedi. Hamilton, gectiğimiz yıl 100 milyon dolar ceza aldıkları ve markalar şampiyonasından ihrac edildikleri casusluk skandalından sonra bu yıl cok daha guclendiklerini soyledi. Formula 1 Avustralya Grand Prix'si sıralama turları Cumartesi sabah saat 04.50'den, yarış Pazar sabah 06.20'den itibaren CNN TURK'ten canlı yayınlanacak. __________________