Başkan Ozcan’dan spora destek
Spor Haberleri0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Başkan Ozcan’dan spora destek
-
06-10-2019, 21:25:46Nazilli Belediye Başkanı Kurşat Engin Ozcan, İsabeyli’de duzenlenen Tenis Ligi ve Cift Erkekler Tenis Turnuvası kupa torenine katıldı. Nazilli’de sporun hak ettiği yere gelmesi ve toplumun tum kesiminin spora yonlendirilmesi icin gerekli calışmaların yapılacağını soyleyen Başkan Ozcan, “Nazilli’de tenisin marka haline gelmesi icin tum desteğimizi vereceğiz. Cocuklarımızın spor alanlarında vakit gecirmesi ve enerjilerini bu tarz yerlerde atması buyuk onem taşıyor. Bugun son derece keyifli vakit gecirdik. Emeği gecen tum hocalarımıza, sporcularımıza teşekkur ediyorum. Dereceye giren arkadaşlarımızı tebrik ediyorum” diye konuştu. Desteklerinden dolayı Başkan Ozcan’a teşekkur eden 3. Kademe Kıdemli Tenis Antrenoru Doğan Karaburun ise, “Nazilli’de tenisin yayılması ve uyelerimizin isteği uzerine yıl boyu suren tenis ligi kurma kararı aldıktan sonra 2018 yılı Kasım ayı itibariyle Nazillili tenis severlerin katılımıyla başlayan tenis ligimizi Nisan ayında tamamladık. Aydın'da uyelerimiz şampiyonluklar alarak Nazilli'yi en iyi şekilde temsil etti. Bu turnuvalar sayesinde oyun seviyelerini daha yukarılara cekme şansı buldular. Şu anda 4 ile 14 yaş arası 113 sporcumuz var. Nazilli tenisi sevdi. Kortumuzda yoğunluk olması dolayısıyla Belediye Başkanımız daha fazla Nazillilinin tenis oynayabilmesi icin destek vereceğinin bizlere soyledi. Sayın başkanımızın cağdaş ve aydın bakış acısına guvenim tamdır. Ayrıca turnuvalarımızın direktorluğunu yapan kıymetli hocamız Erdem Parlaktaş’a da canı gonulden teşekkurlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı. Lig sonunda 1. Yucel Gulden, 2. Erdem Parlaktaş ve 3. Ekrem Yaşar olurken, Cift Erkekler Tenis Turnuvası’nda 1. Melih Akbaş - Doğan Karaburun, 2. Erdem Parlaktaş- Yucel Gulden ve 3. Can Buyukelyas- Zafer Şafak oldu. Dereceye girenlere odulleri Belediye Başkanı Kurşat Engin Ozcan tarafından takdim edildi. İHA __________________