Tek kadınlarda dunya 1 numarası Rumen Simona Halep, Kadın Tenisciler Birliği (WTA) tarafından Singapur'da duzenlenecek WTA Finalleri'nde sakatlığı nedeniyle yer alamayacak. WTA'in internet sitesinden yapılan acıklamada, dunya 1 numarası Halep'in sırtındaki sakatlık sebebiyle 21 Ekim'de başlayacak WTA Finalleri'nden cekildiği bildirildi. Halep'in yerine dunya sıralamasında 10. basamakta bulunan Hollandalı Kiki Bertens'in finallerde mucadele edeceği belirtildi. Acıklamada goruşlerine yer verilen 27 yaşındaki Halep, "Ust seviyede mucadele etmeye hazır değilim. Hala acı hissediyorum. Son 4 haftada antrenman yapamadım. Boyle buyuk turnuvalardan cekilmek her zaman zordur. Bunu kariyerimde ilk kez yaşıyorum. Benim icin zor bir karar oldu ama sağlığım icin en iyisi bu." ifadelerini kullandı. Yıl icinde WTA turnuvalarında en iyi puanı toplayan 8 kadın teniscinin Singapur'da sert kortta mucadele edeceği finaller, 21-28 Ekim'de gercekleştirilecek. Finallere Alman Angelique Kerber, Japon Naomi Osaka, Danimarkalı Caroline Wozniacki, ABD'li Sloane Stephens, Ukraynalı Elina Svitolina, Cek Petra Kvitova ve Karolina Pliskova ile Hollandalı Kiki Bertens katılacak. Gunluk Gazeteler
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Halep Singapur'da Yer Almayacak