Bu Mac Kalp Durdurur!!!!
Spor Haberleri0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Bu Mac Kalp Durdurur!!!!
-
06-10-2019, 21:21:04Heyecanlı gunler bizi bekliyor... Teniste erkekler klasmanında dunyanın 1 numaralı ismi İsvicreli Roger Federer, bir zamanların en unlu raketi Pete Sampras'a karşı mucadele edecek. Malezya'nın bağımsızlığının 50. yılı kutlamaları kapsamında Kuala Lumpur'da yapılacak ve Federer ile bir zamanlar dunyanın 1 numarası olan 35 yaşındaki ABD'li tenisci Pete Sampras'ı karşı karşıya getirecek musabakaya ''Zamanların catışması'' adı verildi. Daha once 2001 yılında yapılan Wimbledon Tenis Turnuvası'nda karşı karşıya gelen 2 sporcunun macından Federer galibiyetle ayrılmış ve ABD'li teniscinin Wimbledon'daki 31 maclık yenilmezlik serisine son vermişti. Kariyerinde 14 Grand Slam şampiyonluğu bulunan ve tum zamanların rekorunu kazanan Sampras, genc yaşına rağmen 10 Grand Slam kazanmayı başaran Federer'i overek, ''Grand Slam rekorunu elimde bulunduruyorum ama Roger Federer'in bu rekoru kıracağına inanıyorum'' dedi. Federer ise ''Pete Sampras ile mac yapmak, bir ruyanın gerceğe donuşmesi gibi. Sampras ile mac yapacağım icin cok heyecanlıyım ve Malezya'yı da ilk kez ziyaret etmeyi sabırsızlıkla bekliyorum'' diye konuştu. Dunyanın eski ve yeni 1 numaraları arasında yapılacak mac 22 Kasım'da oynanacak ve Malezya Acık Tenis Turnuvası'nın da acılış macı olacak. __________________