Haftanın PanoramasıTurkiye Tenis Federasyonu Mali Olağan Genel Kurulu yapıldı
Spor Haberleri0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Haftanın PanoramasıTurkiye Tenis Federasyonu Mali Olağan Genel Kurulu yapıldı
-
06-10-2019, 21:14:34Turkiye Tenis Federasyonu (TTF) Mali Olağan Genel Kurulu, 103 delegenin katılımıyla Ankara'da bir otelde gercekleştirildi. Aranan yeter sayısına ulaşılması, acılış konuşmaları, Divan Kurulu'nun belirlenmesi ve gundemin okunmasıyla başlayan mali genel kurulda 2017 ve 2018 yonetim, denetim ve faaliyet raporları ibra edilirken, 2019 ve 2020 tahmini butceleri de kabul edildi. Turkiye Tenis Federasyonu (TTF) Mali Olağan Genel Kurulu, 103 delegenin katılımıyla Ankara'da bir otelde gercekleştirildi. Aranan yeter sayısına ulaşılması, acılış konuşmaları, Divan Kurulu'nun belirlenmesi ve gundemin okunmasıyla başlayan mali genel kurulda 2017 ve 2018 yonetim, denetim ve faaliyet raporları ibra edilirken, 2019 ve 2020 tahmini butceleri de kabul edildi. CENGİZ DURMUŞ: "HEDEFİMİZE EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ" Turkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, Genclik ve Spor Bakanlığı'na, Spor Genel Mudurluğu'ne, Genclik Hizmetleri ve Spor İl Mudurluklerine, sponsorlara, kuluplere verdikleri desteklerden dolayı teşekkur ederek, "Surekli gelişen ve buyuyen bir camiayız. Turkiye'nin bir tenis ulkesi olması hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz" dedi. Durmuş konuşmasının ardından yaptığı sunumda 2017 ve 2018'de gercekleştirilen faaliyetlerden, elde edilen başarılardan, imza atılan ilklerden ve federasyonun 2019 ve 2020 yıllarındaki hedeflerinden bahsetti. DHA __________________