Bakırkoy’de "Engelleri Kaldır Tenis Şoleni" gercekleştirildi
Spor Haberleri0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Bakırkoy’de "Engelleri Kaldır Tenis Şoleni" gercekleştirildi
-
06-10-2019, 21:14:12Bakırkoy Belediyesi ve Mete Spor Kulubu iş birliğinde 3 Aralık Dunya Engelliler Gunu kapsamında "Engelleri Kaldır Tenis Şoleni" duzenlendi. Bakırkoy Belediyesi ve Mete Spor Kulubu iş birliğinde 3 Aralık Dunya Engelliler Gunu kapsamında "Engelleri Kaldır Tenis Şoleni" duzenlendi. Bakırkoy Belediyesi Ataturk Spor ve Yaşam Koyu’nde engellilere yonelik farkındalık oluşturmak amacıyla gercekleştirilen etkinliğe, eski futbolcular Omer Erdoğan, Murat Erdoğan ve Saffet Akyuz ile milli tenisciler Marsel İlhan, Cem İlkel, Ergun Zorlu, Erhan Oral, Can Akkoyun, Can Zorlu, Sarp Agabigun ve Bora Gercekler katıldı. Etkinlikte, milli tenisciler ve eski sporcular, tekerlekli sandalye tenisi milli oyuncularıyla gosteri macı yaptı. Marsel İlhan: "Burada olmaktan dolayı cok gurur duyuyorum" Marsel İlhan, etkinlikte yer aldığı icin mutlu olduğunu dile getirdi. AA muhabirine acıklamada bulunan Marsel, "Burada olmaktan dolayı cok gurur duyuyorum. Genc arkadaşları cok uzun yıllardır tanıyorum. Buradan tum engelli sporcularımıza başarılar diliyorum. Tokyo 2020 Paralimpik Oyunları’na katılacaklar, inşallah oradan madalya alıp Turkiye’ye donerler." diye konuştu. Tekerlekli sandalye tenisi milli oyuncusu Nurşen Şen de "3 Aralık Dunya Engelliler Gunu’nde farkındalık yaratmak icin buradayız. Tekerlekli sandalye tenisi ile normal tenisin hicbir farkı yok. Tum kuralları aynı sadece tekerlekli sandalye tenisinde top yerde iki kere sekiyor." ifadelerini kullandı. Guzel bir organizasyon duzenlendiğini aktaran tekerlekli sandalye tenisi milli oyuncusu Uğur Altıner ise "3 Aralık Dunya Engelliler Gunun’de Marsel İlhan ve milli sporcularla mac yapmak cok guzel bir duyguydu. Biz de onlar gibi ulkemizi temsil ediyoruz. Sadece bugun değil her gun hatırlanmak dileğiyle." değerlendirmesinde bulundu. AA __________________