Tenis Federasyonu yetkilileri Mersin'deki tesisleri inceledi
Spor Haberleri0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Tenis Federasyonu yetkilileri Mersin'deki tesisleri inceledi
-
06-10-2019, 21:13:48Turkiye Tenis Federasyonu (TTF) ve Uluslararası Tenis Federasyonu (ITF ) yetkilileri, Ulusal Eğitim Merkezi Ağı Programı (National Training Centre Network Programme) kapsamında Mersin Tenis Kompleksinde incelemelerde bulundu. Turkiye Tenis Federasyonu (TTF) ve Uluslararası Tenis Federasyonu (ITF ) yetkilileri, Ulusal Eğitim Merkezi Ağı Programı (National Training Centre Network Programme) kapsamında Mersin Tenis Kompleksinde incelemelerde bulundu. 2013 Akdeniz Oyunları'nda Mersin'e kazandırılan Tenis Kompleksinde gercekleştirilen incelemelerin, TTF ile ITF tarafından ortak yurutulmesi planlanan tenis sporunun gelişimi, var olan tesislerin kullanımının arttırılması, antrenor eğitimi, sporcuların gelişimi ve tesislerin Uluslararası Kamp Eğitim Merkezine donuşturulmesinin amaclandığı bildirildi. İncelemeler kapsamında TTF Teknik Kurul Başkanı Nicolas Kelaidis, ITF Temsilcisi Renato Vavassori ile TTF personeli Zeynep Kavak, Mersin Genclik Hizmetleri ve Spor İl Mudur Vekili Osman Yıldızbakan'dan tesislerin durumu hakkında bilgi aldılar. İHA __________________