Wimbledon gencler kategorisi ciftlerde zirveye cıkarak grand slam şampiyonluğu yaşayan ilk Turk erkek tenisci olan Yankı Erel, hedeflerini buyuttuğunu soyledi. AA muhabirine acıklamalarda bulunan 18 yaşındaki Yankı, "Wimbledon'dan sonra hedeflerim buyudu. Gencler kategorisi ciftlerde grand slam şampiyonu oldum. Artık hedefim buyuklerde tekler şampiyonu olmak. Federer'lerin kategorisinde bu kupayı kazanmak." diye konuştu. Artık daha guclu rakiplerle karşılaşacağını dile getiren Yankı, "Bundan sonra rakiplerim hem yaş olarak benden daha buyuk hem de daha kuvvetli olacak. Benim de bunun icin daha cok calışmam gerekiyor. Antrenman programım yoğun bir şekilde devam ediyor." ifadelerini kullandı. Yankı, dunyaca unlu Sırp tenisci Novak Djokovic'i ornek aldığını aktararak, "Rafael Nadal ve Roger Federer gibi sporcular da cok ayrı ama Novak Djokovic'i ornek alıyorum. Kendime daha yakın goruyorum. Sol elimi kullanıyorum. Rakiplerime ters geliyorum. Bu avantajımı kullanıyorum." şeklinde goruş belirtti. AA __________________