Van'da Mili Eğitim Mudurluğu, Genclik ve Spor Mudurluğu ile Tenis İhtisas Kulubu'nun katkılarıyla Okullar Arası Tenis İl Birinciliği musabakaları duzenlendi. Van 75. Yıl Tenis kortunda duzenlenen musabakalar, yıldızlar ve gencler kategorisinde yapıldı. Musabakalar, Emniyet Muduru Mehmet Salih Kesmez, Genclik ve Spor İl Muduru Muzaffer Cintimar, Emniyet Mudur Yardımcıları Nail Aydın (Tenis İl Temsilcisi), Ahmet Ozturk, Milli Eğitim Mudurluğu Spor Koordinatoru Semih Aktuğ, Van Tenis İhtisas Kulubu Yonetim Kurulu Uyesi Veysel Dikici ve cok sayıda Vanlı tenissever tarafından izlendi. Gencler kategorisindeki musabakalara Kazım Karabekir Lisesi ve Ozel Serhat Lisesi, yıldızlar kategorisindeki musabakalara ise Koc İlkoğretim Okulu ve İsmail Hakkı Tonguc İlkoğretim Okulu ekipleri katıldı. Hakemliğini Turkiye Tenis Federasyonu 1. Kademe Antrenorlerinden Sadık Guvener'in yaptığı musabakalarda, gencler kategorisinde Kazım Karabekir Lisesi, yıldızlar kategorisinde ise İsmail Hakkı Tonguc İlkoğretim Okulu birinci oldu. Dereceye giren okulların, İzmir'de yapılacak Turkiye Okullar Arası Tenis Şampiyonası'nda Van'ı temsil edecekleri belirtildi. __________________