Future Cup İzmir'de başladı
Spor Haberleri0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Future Cup İzmir'de başladı
-
06-10-2019, 21:10:39Future Cup Uluslararası Tenis Turnuvası, Yukseliş Mitsubishi sponsorluğunda İzmir'de başladı. Kulturpark Tenis Kulubu Yonetim Kurulu Başkanı Servet Yeşilpınar ve Yukseliş Gurubu Yonetim Kurulu uyesi Deniz Yuksel, Kulturpark Tenis Kulubunde duzenlenen toplantıyla turnuvayı basına tanıttı. Başkan Yeşilpınar, turnuvanın 2 seri olmak uzere 6 turnuva haftası olarak duzenlendiğini soyledi. Kulturpark Tenis Kulubu kortlarında 17 Haziran'a kadar surecek turnuvanın, 2. serinin 2. ayağı olarak yapılacağını ifade eden Yeşilpınar, turnuvaya 40 sporcunun katıldığını bildirdi. Yeşilpınar, Turkiye Tenis Federasyonu aracılığıyla Uluslararası Tenis Federasyonunun organize ettiği turnuvanın Belcikalı başhakem Jean Luc Reynartz tarafından yonetileceğini belirtti. Yukseliş Gurubu Yonetim Kurulu uyesi Yuksel ise, tenisin 21. yuzyıl sporu olduğunu belirterek, ''Future Cup gibi uluslararası bir tenis turnuvasının İzmir'de duzenlenmesinin İzmir'in tanıtımına katkı sağlayacağını'' soyledi. Yuksel, turnuvada Mitsubishi'nin Pajero isimli araclarının ''yeni nesil''inin de tanıtılacağını bildirdi. 09.06.2007 Kaynak : AA __________________