Avustralya Acık Tenis Turnuvası’nın gencler kategorisinde korta cıkan milli tenisci Bora Şengul, teklerde Avustralyalı rakibi Ken Cavrak’a 2-0 yenilerek elendi. Avustralya’nın Melbourne kentinde devam eden sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Acık’ın gencler kategorisinde Bora Şengul, teklerde Cavrak ile karşılaştı. Melbourne Park’taki 15 numaralı kortta 24 derece hava sıcaklığında oynanan macın ilk setini 6-1, ikinci setini ise 6-3 kaybeden Bora, teklerde turnuvadan elendi. Macın ardından AA muhabirine acıklamada bulunan genc yetenek Bora Şengul, ilk kez mucadele ettiği Avustralya Acık Tenis Turnuvası’na katılmaktan mutlu olduğunu soyledi. Bundan sonraki grand slamlere formunu koruyarak katılmayı hedeflediğini aktaran Bora, "Rakibim iyi oynadı, ben acılamadım ben acılmayınca rakibim daha iyi oynamaya başladı. Birinci set kotu gidince, ikinci sette bir şeyleri değiştirmeye calıştım. Mutluyum tabii ki burada tenis oynamak inanılmaz bir şey, ilk defa bu kadar buyuk bir organizasyonda yer alıyorum." ifadelerini kullandı. Milli tenisci Bora Şengul yarın ciftler kategorisinde takım arkadaşı Hong Kong’dan Ki Lung Ng ile Avustralyalı Chen Dong-Tai Sach ikilisine karşı ilk macına cıkacak. AA __________________