tenisturkiye
- ReadBull.net
- Spor
- Spor Haberleri
- *-_İpek: 'Boş Kortlara Oynamak Cok Zor..!_-*(tenis)
-
06-10-2019, 20:45:38Başarılı teniscimiz İpek Şenoğlu Cevahir AVM'nde TenisTurkiye.com'a cok ozel acıklamalarda bulundu. Kortlar hakkında ve turnuva hakkında yoneltilen eleştiriler icin konuşan yıldız teniscimiz turnuva zamanı eleştiri yapmanın doğru olmadığını soyledi. 'Turnuva zamanı haric de genel anlamda eleştiri yapanların, kendilerine duşen gorevleri oncelikle yerine getirmeleri lazım. Eleştirileri oraya gelip goren insanlar yapmalı, oturduğu yerden duyumlarla eleştiriler yapılmamalı. Yapılan eleştiriler 1000 ise oraya gelen insanların 10 olduğunu gordum. Hakikaten tenisi soylediğimiz kadar seviyorsak, tenise bireysel olarak herkesin ozverisinin gerektiğini duşunuyorsak, herkesin en azından 1 saat gelmesi gerekirdi. Maclarda 30-40 kişiye oynamak sporcuları icin de cok zor. Aynı şeyi Myskina ile de konuştuk, boş sahada oynamanın cok zor olduğunu soyledi.' diyen teniscimiz kendisine sorduğumuz kortların durumu ile ilgili soruya da 'Kortun bazı yerlerinde gercekten yumuşak zeminler var. Butun ekip olarak yoğun bir calışma yapılmakta ancak yeni yapılan bu tarz toprak zeminlerde bu şekilde sorunlar oluyor. En guzel cozum benim de favori zeminim olan Sert Kortta yapmak' dedi. İstanbul Cup icin favori teniscisinin Shahar Peer olduğunu soyleyen İpek, Anna-Lena karşısında Peer'in bir surprize imza atabileceğini ekledi. Haftaya oynanacak olan Roland Garros hakkında da konuşan İpek, ozellikle gecen hafta Roma'daki turnuvayı kazanan ve uzun sure sakatlıktan sonra ilk kupasını alan Martina Hingis icin şampiyonluğun henuz erken olduğunu, ceyrek veya yarı final gorebileceğini ancak şampiyonluk adayının her ne kadar bitti denilse de Henin-Hardenne olduğunu soyledi. Hingis'in formuyla ilgili 'Kazanmak duygusuna tekrardan alışmak ayrı bir şey ve kolay değil. Uzun sure sakatlık ertesi bu devreyi ben de yaşıyorum.' dedi. Bayan tenisi icin de erkeklerden farklı olarak turnuva esnasında duygusal mutluluğun cok buyuk etken olduğunu soyleyen İpek Şenoğlu'ya roportaj yaptığı icin teşekkur ediyoruz.