Sinan Şamil sakatlandı !..
Spor Haberleri0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Sinan Şamil sakatlandı !..
-
06-10-2019, 20:44:56Dunya Kıtılararası Ağırsıklet Boks Şampiyonumuz Sinan Şamil Sam, antrenman sırasından bacağından sakatlandı. Kondisyon amaclı bacaklarını acmak icin futbol oynarken kazanın meydana geldiğini bildiren Sinan Şamil Sam, “Kondisyonumu geliştirmek icin futbol oynuyorduk. Rakibimle aramda gecen bir mucadele sonucu ters bir şekilde yere duştum bacağımda muthiş bir acı hissettim. Hemen menajerim harekete gecerek gerekli doktorları aradı. Onemli bir maca kısa bir sure kala meydana gelen bu talihsiz kaza bizi endişelendirdi, ancak hicbir şey beni amacımdan geri donduremez. Ulkeme dunya şampiyonluğu yaşatacağım” şeklinde konuştu. Menajer Ahmet Oner umitli konuştu Olayın kendilerini şok ettiğini bildiren sporcunun menajeri Ahmet Oner, “Bu talihsiz kaza bizi korkuttu. Hemen harekete gecerek, Almanların tenis devleri Stefi Graf ve Borris Becker gibi onemli isimleri de tedavi eden Prof. Dr. Bernd Kabelka ile kontağa gectim. Kendisi Amerika’da tatil yapıyordu Sinan’ın sakatlandığını duyunca ısrarlarımıza da dayanamayarak yarıda keserek geldi. Hemen tedaviye başladı. Verdiği ilaclar sonucu Sinan antrenmanlarına devam edebiliyor. Profesorun soylediğine gore maca kadar birşey kalmayacak ve Boğazın Boğası, macına cıkarak aslanlar gibi dovuşecek” dedi. Bu arada Sinan Şamil’in antrenmanlar sırasında aksadığı da gozlerden kacmıyor. __________________