Roger Federer US Open 2005 i kazandı!
Spor Haberleri0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Roger Federer US Open 2005 i kazandı!
-
06-10-2019, 20:33:20Dun akşam US Open 2005 final macını izledim. Dune kadar desteklediğim Andrea Agassi 'yi zihnimde emekli edip artık Roger Federer gerceğini kabul ettim. İşin kotu yanı Roger Federer i uzun zamandır maclarda izlememiş olmamda. Dunku macta her ne kadar Agassi tecrubesini konuşturmak istediysede yeterli olmadı ve macı 3-1 kaybederek bitirdi. Zaten mactan once kaybediceğinin sinyalini verdi. Amacı farklı yenilmemekti belkide... Dunku mac bana bir gerceği gosterdi acıkca. Roger Federer i durdurabilecek dunya capında bir oyuncu olmadığını. O kadar reflekslerine hakim ve sportmen bir fiziğe sahip ki geri cizginin dibinde seken topa insanustu bir zamanlamayla, yarim vole backhand vurarak sayıyı aldı ki ben şok oldum. Boyle bir oyuncu kolay kolay gelmedi ve belkide gelmiyecek. Tenis sporu icin mukemmel bir oyuncu. Macı izlerken cok buyuk keyif aldım. Uzun zamandır boyle bir macı izleyememiştim. Hakikaten dunyanın saygın saat ureticilerinden biri olan isvicreli Maurice Lacroix nın vatandaşı olan Roger Federer e ozgu bir model gamı yapmasını artık cok iyi anlıyorum... Tek bir cumleyle karizmatik oyuncu. Ulkemizde de umarım boyle genc ve başarılı sporcuların cıkar... __________________