Cumhurbaşkanı'na cağrıda bulunan milli yuzucu Cağla'ya Hamza Yerlikaya'dan ziyaret
Spor Haberleri0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Cumhurbaşkanı'na cağrıda bulunan milli yuzucu Cağla'ya Hamza Yerlikaya'dan ziyaret
-
06-10-2019, 20:22:05Genclik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya, Turkiye şampiyonu down sendromlu yuzucu Fatma Cağla Demir'i ziyaret etti. Yerlikaya'nın "Erdoğan'ı ne kadar seviyorsun?" sorusunu Cağla Demir ellerini acarak "Bu kadar" diyerek cevap verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, Sakarya mitinginde ''Hamza Yerlikaya ile goruşmek istiyorum, projelerim var" cağrısı yapan Turkiye şampiyonu olan down sendromlu Fatma Cağla Demir'in isteği gercekleşti. Genclik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya, Erdoğan'ın talimatı uzerin bugun Fatma Cağla Demir'i ziyaret icin Adapazarı'na geldi. Adapazarı Yuzme Havuzu'nda şampiyon yuzucu ile bir araya gelen Yerlikaya, bir sure sohbet etti. Fatma Cağla Demir, Yerlikaya'ya yuzme sporuyla ilgili projelerini anlattı. Ziyaret cıkışında konuşan Yerlikaya, "20 gun once Cağla, Cumhurbaşkanımızdan bizleri istediklerini soylemişler. Onun talimatı uzerine Cağla'nın yanına geldik. O'nun projelerini dinledik, konuştuk ilimizde birkac ziyaretimiz olacak. Sporcularımızı, gencliğimizi ziyaret edip geri doneceğiz. Cumhurbaşkanımızla birlikte onun talimatı doğrultusunda il ilce mahalle demeden her koşede geziyoruz calışıyoruz. Mucadelemize devam. Şu an buradaki ziyaretimiz hem secim vesilesiyle hem Cağla'nın Cumhurbaşkanımıza yaptığı cağrı uzerine Cumhurbaşkanımızın talimatı uzerine buraya geldik. Cağla'yı da dinledik muhabbet ettik, taleplerini aldık Ankara'ya gotureceğiz inşallah" dedi. Yerlikaya'nın, "Cumhurbaşkanını ne kadar seviyorsun?" sorusunu cevaplayan şampiyon yuzucu ellerini acıp ne kadar sevdiğini gostererek, "Dunya halkı icin cok seviyorum. Bu kadar, sevgi dolu" diye konuştu. Şampiyon yuzucu, "Şu anda ben cok mutluyum. Hocalarımı cok seviyorum." diye konuştu. AA __________________