ENKA'da Binnaz şoku
Spor Haberleri0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- ENKA'da Binnaz şoku
-
06-10-2019, 20:20:29Faaliyet gosterdiği atletizm, yuzme, sutopu ve tenis branşlarındaki sporcularını, kura sistemiyle her ay doping kontrolune alan kulupte, milli atletleri Binnaz Uslu'nun doping yaptığının ortaya cıkması buyuk uzuntu yarattı. ENKA Spor Vakfı Muduru ve Atletizm Federasyonu Yonetim Kurulu Uyesi Ekrem Ay, inanmak istemedikleri bir olayla karşı karşıya kaldıklarını belirterek, ''İstemediğimiz, cok uzucu bir olay yaşadık'' dedi. Kulup olarak buyuk bir titizlikle surdurdukleri dopingle mucadele calışmalarına rağmen boyle bir olayla karşılaşmalarının uzucu olduğunu vurgulayan Ay, ''Gecen ay, atletizm (A) takımında 7 sporcuyu kontrol ettirdik. Uluslarararası Atletizm Federasyonları Birliği (IAAF) yoğun bir şekildi dopingle mucadele ediyor. Demek ki, daha hassas ve dikkatli olmalıyız'' diye konuştu. Uslu'nun doping olayının halen sıcaklığını koruduğunu ve kulup olarak konuyu zamana bıraktıklarını acıklayan Ay, henuz milli atlet ve antrenoru Yahya Sevuktekin ile goruşmediklerini soyledi. artık yeter ya, başarı yakalayan her atletin uzeine boyle oynanmaz ki, sonuclar pozitif cıkmış ama Binnaz'ın bilerek ve isteyerek doping aldığına asla inanmıyorum!!! artık iyice inanmaya başladım, kesinlikle birileri Turk atletizmi uzerine oynuyor cıkıp Binnaz doğru ozur dilerim dese bile inanmam, cok sinirlendim ya, nedir bu doping belasından cektiğimiz __________________