“Cop poşetini gorunce kafamda parladı”
Fikrin 2 yıl once aklına geldiğini belirten Tuna, 3 gun once babası ve arkadaşlarıyla duşuncesini paylaştığını ancak karşılığında olumsuz goruşler aldığını anlattı. Tuna, “3 gun once cop poşetini gordum. O ara kafamda parladı. Birleştirerek yapmayı duşundum. Babama ve arkadaşlarıma fikir danıştım ama ‘olmaz' dediler. Eşim de once olumsuz tepki verdi. Sistemin calıştığını gorunce ‘iyi ki de yapmışsın' dedi. Kimse olumlu bir cevap vermedi acıkcası. Ancak ben 15-20 dakikada duzeneği hazırladım” dedi.

Her gun yatak taşımaktan kurtulduğunu dile getiren Tuna, “Gayet iceride klima varmışcasına calışıyor. Salonda 26 derecede yatıyordum, yatak odası icin 24 derecede actım. Buz gibi odada yatıyorum” diye konuştu.
“Alt ve ust komşulara da soğuk hava verebilirim”

Tuna, diğer vatandaşların da sistemi denemesi icin goruntuleri sosyal medyadan paylaştığını belirterek, “İşine yarayan yapsın diye Antalya Hakkında diye bir sayfaya attım. Olay buralara kadar geldi. Şuan 10 cop poşeti var. Yatak odasına gidiyor. Nerede soğukta oturmak istersem oraya cevirebiliyorum. Alt veya ust komşuya da soğuk hava verebilirim” ifadelerini kullandı.
Suat Metin - Huriye Ferah Vanlı