Level: 80 Class: Warrior (Barbar) 80 Skili : Acık 70 Questi: Yandı 80 Questi: Yandı Kıyafetler: 4 Parca +7 Krowaz Silah: +7 Raptor Takılar: Old wp,old platinum earning dual,old ring of courge dual, oldy str belt NationalPoint(NP): 450.000 (Charda kareli K vardır) Cash: 550 cash vardır. Charın %desi: 30 felan olması lazım. Char serverda coğu kişi tarafından tanınır, daha once royal clan başkanıydı ancak arkadaşlar oyunu bırakınca charı sattık. Hapis vb gibi hic bir sıkıntısı olmamıştır charın. Ciddi alıcılar sadece iletişim kurarsa sevinirim. Ankarada oturuyorum ve elden alıcılara kızılayda vermeyi planlıyorum. Diğer iller icin malesef ilk bankaya yatırıcaksınız daha sonra chara kavuşucaksınız. (Guven meselesi yapanlar icin: Ev adresim,cep telefonum vb bilgileri verebilirim.Ve konuşmaları faceden yapıcağımızdan direk ip adresinden cıkıyor. Biliyorsunuz ki bu tur bir sıkıntıda savcılığa verebiliyorsunuz. Ne sizin ne benim canım yanmasın) İletişim: Facebook: facebook.com/frknaykc Telefondan sadece whatsapp bakıyorum: 05315142026 Ozel mesaj atarsanız illaki donerim