Arkadaşlar car Karustur. Yancarlarının biri warrior diğeri ise Boştur. Yani herkezin isteyeceği turdendir. 82 level %75 dir. Master 23 skili acıktır. 80 Skilide acıktır. 70-75 skili acık değildir saten bi b.ka yaramadığı icin acılma gereği duyulmamıştır. Carda +6 Krowaz Set vardır ( Kafalık +7 Shell 5-6 GB Karşılığı Set Tamamlanabilir.) +8 No Reb Raptor vardır. 40 K NP si vardır. Old WP_OLD DUAL WE_OLD DUAL ROC_SKELETON BELT vardır yani en iyi old takı set mevcuttur. Carda şuan 500 Kusur saat Gold Pre ve elinde dual Pathos Gloves vardır. Bankada trina ve undy ac sw scler v.s ler vardır. Cara pazarlıksız istediğim fiyat 750 TL dir. Bursa ici Yuzyuze satıyorum. siteye koymak istemiyorum cok fazla komisyon gelir. ha ben oducem dersenizde siteye koyarım. 0543 826 78 70 https://www.facebook.com/piyanistmujo veya forum uzerinden mesaj yazbailrisiniz. Not: numaramı paylaşıyorum diye habire dolandırıcılar mesaj atıp arıyor. Her neyse atın gitsin arayında bakalım napabileceksiniz __________________