Ev hanımı Gulgun Turkyılmaz, sosyal medyada gorduğu ve beğendiği tekstil urunlerinden sipariş verdi. Turkyılmaz, 3 gun sonra eline ulaşan kargo ile adeta şok yaşadı. Sosyal medya hesabında reklamı gorunce ve fiyatı da cazip olunca soz konusu siteyi ziyaret ettiğini belirten Turkyılmaz, “Kapıda odeme seceneğini gorunce sipariş verelim dedim daha sonra siparişi verdik. Urun de kargo ile geldi. Kapıda odemeyi yaptık ve urunu actığımda gelen urunleri gorunce şaşırdım. Gelen kutuların icinde pacavra parcası geldi ama ben parasında değilim, beni insanların kandırılması, mağdur edilmesi cok rahatsız etti. Bu konuda tuketici hakemine gidip şikayetimi yapacağım” ifadelerini kullandı.

PTT Kargo yoluyla gonderim yapıldığı icin daha cok guvendiğini kaydeden Gulgun Turkyılmaz, şoyle devam etti:
“İnternetten bakarken ben guvenilir marka olduğu icin PTT Kargo ilen beraber yollanması bana guvenilir geldi ama oyle değilmiş. İnternet uzerinden alışveriş cok guvenli olmayınca tehlikeli oluyor. İnsanlar kesinlikle guvenilir olmayan sitelerden alışveriş yapmasınlar yoksa sonucu boyle oluyor.”
İnternetten yaptığı alıveriş sonrası mağdur olan ev hanımı Turkyılmaz, firmayı tuketici hakem kuruluna şikayet etmeye hazırlanıyor.
Resul Yanbul