sell cok cılgın asas 59-68- 80 lvl
Knight Online Ticaret0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Knight Online Ticaret
- sell cok cılgın asas 59-68- 80 lvl
-
06-10-2019, 19:30:06arkadaşlar Allah aşkına dolandırıcılar yazmasın artık. carın bilgilerini aşağıya yazıyorum. coc 0 coc 1 lego 1 old rol md 9 wb 8 iron belt mythril 7 set carda bu zamana kadar msn kops bile kullanılmadı. 80 lvl olanın 72 75 80 skıllerı acık. base carda 180 k np var, diğerlerinde cok oynamadım, kadın karakter. 83 kasmayı duşundugum icin exp gorevleri yapmadım. 70 fs +7 ye sallarken yaktım. 80 fs gorevi yapılmadı. an itibari ile 530 saat gold premium var. car cz ve base icin dizayn edildi skilleri falan herşey hazır. 70 skılı acık değil sadece. bankada kırık cıkık bol item var. pazara koysak 3-5 gb cıkcak durumda. potlar manalar. + kağıtları. dex ve lion scrollar uzerinde kullanılmaya hazır 1000 cash duruyor. carın icindeki sadece itemlerin ne kadar ettiğini duşunursek 130 gb falan ediyor. benim icin para eden yer carda illegal hic bir şey kullanılmaması ve isminin temiz olması. bir allahın kuluna kufur dahi edilmedi. sigara icilmemiş bir car yani eğer temiz duzgun el emeği goz nuru bir car arıyorsanız car bu. satış konusundaysa carın şifresini ver bakayım diyen alıcılar yada dolandırıcılar cıkıyor. şartlarımı aşağıya yazıyorum kabul etmeyen bi zahmet yazmasın. Antalyanın gundoğmuş ilcesindeyim yalnız satış icin antalya manavgada gelebilirim. carı gormek isteyen girer oyuna bi carla bende getirir neyi var neyi yok gosteririm. havaleyi yapar carı aktarır kendine konu biter. eğer beyanım dışında carda bir şey eksikse forumtr den zaten ıp mi alabilirsiniz ve sorun kalmaz. acarsınız mahkeme bin tl lik car icin 3 sene yatarım fiyat konusundaysa carın gb olarak ederi zaten 700 tl falan. skıllerının acık olması base carda 160 k np olması en onemliside carda bu zamana kadar en ufak bi kops programının kullanılmadığı ustune kops pt ye bile girmemesi bana carı bin tl den aşağı satmamam gerektiğini soyluyor. bu şekilde duşunenler yazsın. aranızdan herifdeki triplere bak diyenler olabilir. cevabım dolandırıcı değilim kardeşim satıcıyım hayırlı gunler.. __________________