Arkadaşlar ben bugun kopeği arkadaşla gezdirmeye cıktım. Sonra adamın biri başladı saydırmaya yok el kadar kopek bu havada gezdirilir mi daha insanlar zor dayanıyor diye. Haklıydıda ama kopek cok istiyodu gezmeyi . Neyse adam bunu kucuk havuzun icine soktu tabi cıktıktan sonra maymun gibiydi hemen sonrasında cimlerde oynarken bişey vardı erimiş sakız gibi ama değildi onu yaladı hemen cektim benim kızı ordan derken başka yere goturdum kusmaya başladı eve kadar kucağımda goturdum halsizdi 1 saat sonra canlıydı ama yinede gonlum el vermedi veterinere goturdum veterinerin kapısında titremeye başladı c vitamini aşısı yaptı ağzına birde sprey sıktı dışarı cıktıktan sonra kopek kustu tekrardan ney olduğunu anlamadım spreyin sormadımda şimdi benim asıl sorunum ne yapmam gerek, sprey sizce nedir ? ne yedirmem lazım ? ( zaten dunden beri ishal ) ne yapayım ?