arkadaslar konu baslındada goruldu gibi oyunu bıraktığımdan dolayı charlarımı satmaktayım ve son 2 char kaldı uygun fiyata vermeyi duşunuyorum abuk subuk tekliflerde lutfen bulunmayın sadece emeğimin karsılını az da olsa istemekteyim. Jop : priest Lwl : 81 % 34 NP : 3k Quest: 70 +3 kalkan 80 quest yapılmadı İtem : İtem yoktur bankada ıvır zıvır mevcuttur Irk : Human Not : Eslantta bazı gorevleri durmaktadır cz deki gorevlerine ise daha dokunulmamıstır. Jop : Rogue Lwl : 75 NP : 140 k Quest: 70 - +4 fs İtem : +7 fp set +7 dual md bankada ıvır zıvır 62 sc Irk : Human Not : isteyene itemsizde verilir. Arkadaslar charların tum bilgileri mevcuttur. Her turlu guvence sağlanır havale + istanbul ve corum ici elden + site uzerinden verilir. karakterler gb karsılı yada tl karsılıda satılır chara girim bakım muhabbeti kesinlikle olmasın . Fiyat konusunda kararsızım dedim gibi uygun fiyata vermeyi duşunuyorum bana burdan msj atarak yada 506 891 70 74 den arayıp sms atarak veya faceden adem ateş akseki burdan ulasabilirsiniz . her turlu guvence sağlanır charların tum bilgileri a dan z ye mevcuttur alan arkadaslara simdiden hayırlı olsun... __________________