SATILIK KARAKTERLER [OYUNU BIRAKIYORUM UYGUN FİYATA VERECEĞİM] ( 628 k npli karus )
Knight Online Ticaret0 Mesaj
●16 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Knight Online Ticaret
- SATILIK KARAKTERLER [OYUNU BIRAKIYORUM UYGUN FİYATA VERECEĞİM] ( 628 k npli karus )
-
06-10-2019, 18:34:55Arkadaslar baslıktada belirttiğim gibi oyunu tamamen bırakıyorum ne var ne yok hepsini satıyorum uygun fiyata... Jop : priest Lwl : 81 % 34 NP : 3k Quest: 70 +3 kalkan 80 quest yapılmadı İtem : İtem yoktur bankada ıvır zıvır mevcuttur Irk : Human Not : Eslantta bazı gorevleri durmaktadır cz deki gorevlerine ise daha dokunulmamıstır. Jop : Priest HAVALE İLE SATILDI Lwl : 75 NP : 203 k Quest: 70 gorev halinde İtem : +7 fabric +7 ii 62 sc 1 gb ye yakın ıvır zıvır Irk : Human Not : itemler kitlidir. quest yapılmadı icin lwl duşulup basede yapılabilir. Jop : Rogue Lwl : 75 NP : 140 k Quest: 70 - +4 fs İtem : +7 fp set +7 dual md bankada ıvır zıvır 62 sc Irk : Human Not : isteyene itemsizde verilir. Jop : Priest SATILDI NEKGAME.COM ARACILIĞI İLE Lwl : 59 NP : 628 k Quest: - İtem : ıvır zıvır Irk : Karus Jop : Rogue SATILDI NEKGAME ARACILIĞI İLE Lwl : 59 NP : 29 k Quest : - İtem : +8 Full Plate Set +8 Mirage Dagger +7 Shard Old Elf Ring DUAL Old Elf Metal Earring +0 Belt Of Dexterity Old Priest Pendant +7 Chitin Bow 5.000 Premium Mana Irk : Karus NOT : 1 kereye mahsus gold pre alınmıştır kodu mevcuttur itemler kitlidir. Arkadaslar charların tum bilgileri mevcuttur. Her turlu guvence sağlanır havale + istanbul ve corum ici elden + site uzerinden verilir. karakterler gb karsılı yada tl karsılıda satılır chara girim bakım muhabbeti kesinlikle olmasın . Fiyat konusunda kararsızım dedim gibi uygun fiyata vermeyi duşunuyorum bana burdan msj atarak yada 506 891 70 74 den arayıp sms atarak veya faceden adem ateş akseki burdan ulasabilirsiniz . her turlu guvence sağlanır charların tum bilgileri a dan z ye mevcuttur alan arkadaslara simdiden hayırlı olsun... __________________