BUY PRİEST Tekirdağ Civarı <<<
Knight Online Ticaret0 Mesaj
●12 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Knight Online Ticaret
- BUY PRİEST Tekirdağ Civarı <<<
-
06-10-2019, 17:31:53Oncelikle herkeze iyi forumlar. Uzun bir ara verdiğim oyuna tekrar donmek istiyorum.O sebeple bir char almak istiyorum.Evveliyatı duzgun hile hurda dolandırıcılık işlerine karışmamış.Temiz bi char istiyorum, aradığım ozellikler şu şekildedir; 80 veya Uzeri +7 Krowaz Setli. Quest İtemli(tercihimdir.) NP'nin cok onemi yok. Skilleri Tam. İtem konusunda cok secici değilim ama iyi kotu bi old ta olsa takı seti olmalı. edit: unutmadan soyleyeyim sacma nickli bi char almak istemem orn: asistayla816 atesınolayımyak donunolayımyırt kediyibilmemneyapanface kodummupressok vs. falan mizah dolu nicklerinizi kendinize saklayın Char alımında herhangi bi sıkıntı cıkmayacak durumdaki kişiler yazsın yani eksik bilgi eksik dokumanı olan hic yazmasın. ozellikler soylemek istiyorum oyun ici satmak isteyen arkadaşlar muhakkak cıkacaktır ama serverde pek tanıdığım kimse olmadığından referans istemek pek doğru olmaz.Dediğim gibi Tekirdağ/Corluda elden yada bu civarda aracısı olan arkadaşlar ulaşırsa fiyatta da anlaşırsak alım yapılacaktır. Lutfen buradan ozel msj atınız char hakkında kısa bilgi ve fiyatı yazarsanız en kısa surede donuş yapılacaktır. Teşekkurler. __________________