Arkadaşlar Uzun Uraşlar Sonucunda Annemi İkna ettim Kopek almak icin yanlız bi babamı ikna etmek kaldı onuda artık annemle birlikte etcez ikna

Size Sormak İstediğim Birkac Sorum var :
Oncelikle Almak İstediğim Kopek Doberman Hepinizin iyi kotu bi bilginizi almak istiyorum beslemiş olanlarda yazarsa sevinirim

1-Doberman ın kuyruğunu kesmeyi duşunmuyorum ama kulağını kestirmeyi duşunuyorum ne kadarlıkken yapılması gerekir ? Bana Kaca Patlar.
2-Dobermanların Eğitimleri bana kaca patlar ?
Temel itaat
İleri itaat
BodyGuard Eğitimi olmak uzere 3 eğitim yeter bana hepsinin ayrı ayrı fiatları nekadar olur ? Toplu yaptırmaya kalksam kaca olur yazarsanız sevinirim bide kendinde eğitim verebilirsin gibi bişi dicek varsa eğer arkadaşlar nasıl verebiliriim yeterli olurmu?
3- Kopeğimin yanlız beni efendisi olarak bilmesini istiyorum . Ama ailemede bişi yapmasın saldırmasın yani. ben 12de evden cıkıp akşam 6 da eve geliyorum yani o sırada evde olcak hayvan abim de evde olabilir izin gunuse annemde evde olcak yani saldırmasın onlarada

4-Sokakta gezdirirken bazen iyi kotu arkadaşlarımla karşılaşıcam elbet . İyi olanlar gelip severken ben istemedikce saldırmasını istemiyorum. Ama Kotu olana karşıda kendini korusun istiyorum not : kotu dedim huyu kotu yane

5-Dobermanlar Dan zaten bircok kişi gorunuşten dolayı korkuyor

6-He bide unutmadan babamı sizce nasıl ikna etmeliyim oda kopek seviyor ama iş cıkarıo fln die istemio gibi gorunuor ?
Arkadaşlar şimdiden yardım eden herkeze teşekkur ederim yapanlar rep icin yapmaz gerci ama beni en guzel şekilde bilgilendirenlere repim varsa atarım elbet

Evet Arkadaşlar Yardımlarınızı Bekliyorum...