Oncelikle Cumleten Selamın Aleykum .
Arkadaşlar Uzun Uraşlar Sonucunda Annemi İkna ettim Kopek almak icin yanlız bi babamı ikna etmek kaldı onuda artık annemle birlikte etcez ikna

Size Sormak İstediğim Birkac Sorum var :
Oncelikle Almak İstediğim Kopek Doberman Hepinizin iyi kotu bi bilginizi almak istiyorum beslemiş olanlarda yazarsa sevinirim

1-Doberman ın kuyruğunu kesmeyi duşunmuyorum ama kulağını kestirmeyi duşunuyorum ne kadarlıkken yapılması gerekir ? Bana Kaca Patlar.
2-Dobermanların Eğitimleri bana kaca patlar ?
Temel itaat
İleri itaat
BodyGuard Eğitimi olmak uzere 3 eğitim yeter bana hepsinin ayrı ayrı fiatları nekadar olur ? Toplu yaptırmaya kalksam kaca olur yazarsanız sevinirim bide kendinde eğitim verebilirsin gibi bişi dicek varsa eğer arkadaşlar nasıl verebiliriim yeterli olurmu?

3- Kopeğimin yanlız beni efendisi olarak bilmesini istiyorum . Ama ailemede bişi yapmasın saldırmasın yani. ben 12de evden cıkıp akşam 6 da eve geliyorum yani o sırada evde olcak hayvan abim de evde olabilir izin gunuse annemde evde olcak yani saldırmasın onlarada

4-Sokakta gezdirirken bazen iyi kotu arkadaşlarımla karşılaşıcam elbet . İyi olanlar gelip severken ben istemedikce saldırmasını istemiyorum. Ama Kotu olana karşıda kendini korusun istiyorum not : kotu dedim huyu kotu yane vurmaya fılan karşılaşır ben engellerim ama elimden kacarsada korusun kendini hırlasın vs.

5-Dobermanlar Dan zaten bircok kişi gorunuşten dolayı korkuyor Bizim Buralardada Cok polis geziyor merkezede goturucem elbet gezdirmeye elbet kafa kağıdını sorarlar kopeğimin hem sağlığı icin hemde bole durumlar icin elbette yaptırcam aşılarının hepsini butun aşıları acaba kaca patlar ?,

6-He bide unutmadan babamı sizce nasıl ikna etmeliyim oda kopek seviyor ama iş cıkarıo fln die istemio gibi gorunuor ?

Arkadaşlar şimdiden yardım eden herkeze teşekkur ederim yapanlar rep icin yapmaz gerci ama beni en guzel şekilde bilgilendirenlere repim varsa atarım elbet
Evet Arkadaşlar Yardımlarınızı Bekliyorum...