83 %4 Karus Priest İst İci İtemliv ( AciLL )
Knight Online Ticaret0 Mesaj
●14 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Knight Online Ticaret
- 83 %4 Karus Priest İst İci İtemliv ( AciLL )
-
06-10-2019, 16:17:20Oncelikle S.a Char Itemlı Olarak Satılcakdır Itemleri Teker Teker Yazıyorum Fıyat Belırtmıyorum Ben Gb Olarak Hesapladım 700 TL Ye Denk Gelıyor Bıraz Da Gecıyor Ama Duz Hesap 700 TL Indırımde Yokdur +7 Krovaz Gogusluk +6 Krowaz Don +6 Krowaz Kafalık +6 Krowaz Ayaklık +6 Krowaz Eldiven +6 Holy Animor +6 Gaps Adamant +6 Priest dd Paper Kafalık Su An Ustunde 28k Np 75 K Clana BagışLı 70 72 74 76 78 Skilleri Acık Gorev KalkanLarı ( 70 +7 Basarken Yandı 80 Gorev Halinde) Takı Olarak (Old Rol Old Roc Old Ske Gerisi Ivır Zıvır) Şu An İtibariyle 427 Saat Bronze Premium Mevcuttur Ustunde 1 Gb Para Ivır Zıvırla 2-3 Gb Lik Item Mevcut Her Gun İsilyon'a Gidilir Clanca Her Gun Saglam Cz Party Her Hangi Bir Koxpla Vb Seyle Kasılmamışdır Genia İle Kasılmısdır Butun Bilgiler Mevcutdur ( Ksn Gizli Soru V.s) İstanbuL İci SatıLıKDır 700 TL Den Aşagı Satmayı Dusunmuyorum Ciddi Alıcılar İcin 0535 031 30 36 Char Nick: MrsMerciless BagLı Oldugu Clan: TheLastImperiaL HavaLe Olur Fakat Parayı Almadan Bır Sey Vermem Her Turlu Oyundanda Real Hayatdanda Guvence Verilir Iyı Oyunlar... ( Oyunu Bırakma Nedenim ; İş Dolasıyla Fazla İlgilenemiyorum ) __________________