SééL 80 Level Str Priest (itemli) dc preli Karus Warrior veya Asas TAkas
Knight Online Ticaret0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Knight Online Ticaret
- SééL 80 Level Str Priest (itemli) dc preli Karus Warrior veya Asas TAkas
-
06-10-2019, 16:06:26Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi 80 Level Str priestimi satıyorum Ozelliklere geciyim hemen Level :80 Np : 24 k ustunde 50 k Clana bağışlı (TeamPlay) Quest : 70 +4 80 Quest alınmadı Skill : Suanda 80 ve 70 skıllerını acabılırsınız uzerınde skill ıtemlerı mevcuttur Pre : Disc Pre 520 saat Walkry : kafalık ve gogusluk olarak mevcut (Healt Basılı) item +8 Priest Paper set + 7 Hell Breaker (No Reb) Old Takı Seti mevcuttur Ayrıcı 150 cash i duruyor Sw Sc si uzerinde Arkadaslar Char baska bır karaktere gecmek istediğim icin satılıktır Ozellikle istediğim karakter Karus olucaktır bunu belirtiyim Warrior Veya Rogue tercihen istenmektedir Char Bursa/orhangazi İstanbul bahcelıevler, eskişehir ve Niğde illerinden satılıktır. Harici illerde aracı yoktur satış yuzyuze yapılacaktır Diğer iller havale olabilir . TeamPlay clanı olarak butun arkadaşlarım kefildir Guvence olarak satın alacak kişiye ne istiyorsa verilecektir uzerime olan arac plakası dukkan tel ev tel cep tel alıcak kısının aklında en ufak bır soru ısaretı dahı bırakmam ve daha once bır cok char sattım frmtr de konularım vardır gecmısıme bakabılırsınız İletişim : 0545 218 26 51 (Frmtrden ozel msj atabılırsınız) Kontoru olmayan arkadaslar cep tel msjda atabılırler ararım Dipnot: Charın fiyatını 250 tl gıbı bır fiyat duşunuyorum takas esnasında fıyat konusulur Dırek tl olarak satın alacak arkadaslara ufakta olsa bırseyler yaparım __________________