Alıntı:
1)Arkadaşlar bugun muhabbet kuşu aldım Fakat kuşum cok sakin duruyor ve normalden biraz daha sıvı yapıyor kakasını. Acaba ilk gun diye mi bu kadar sakin duruyordurKuyruğunu elliyorum ne ısırıyor ne bişi . 1 hafta felan kafeste tutucam. Sonra salarım heralde.
Dahada isim bulamadım behlul boncuk reis tercihlerim arasında ama ne koysam die duşunuyorum işte

2)Dunden Beri ne su icti ne yem yedi ? İlk gun diye hadi dedim bişi olmaz? Kakasınıda arada sıvı yapıyor. Sakin Sakin duruyor Kuş hasta mı normal mi alışma evresinde mi ?? Lutfen bilgili arkadaşlar yazsın???
3)2. gunden kuşu sevdim inşallah kotu bişi olmamıştır. Zaten kuşunda hoşuna gitti heralde. Başını felan kaşıdım .Ne ısırıyor ne bişi yapıyor . Yem tabağını aldım elime ordan yedi cok şukur. Ama daha su ictiğini gormedik . İnşallah onuda icerde. Anlaşılan kuş omzumda sakin sakin tv izliyebilicem.
Bu arada adını PAŞA koydum
Arkadaşlar bu sorunları hallettim bir sorunum daha var . Bursa geceleri cok serin oluyor. Bu aralar lodos var zaten gece soba acmıyoruz.Kuş Normalde Oturma Odasında Duruyor.Fakat gece uşumesin diye Benim yattığım odaya koyuyorum.Orası biraz daha sıcak duruyor.Kuşu akşam yatak odasına sabah oturma odasına taşırsam bi sorun olur mu ? Mekana alışması icin felan? İnşallah oyle birşey olmaz cunku ilk kuşu gece cok soğukta kalmış diğer odada o gecede cok kar yağmıştı donmuş heralde zavallı . Ondan korkuyorum. Kuşu rahat ettirmeye calışıyorum yani