Kotu Pitbull Yoktur Kotu pitbull Sahibi Vardır.
ßiliyorum uzun ama sonunda gercekten okuduğuma değdi diyiceksiniz...
arkadaşlar ßen'den tavsiye duygusal,ve kopeğine gercekten bağlı kişiler okumasın Cok guzel bir yerden alıntıdır ancak hep okuduğum zaman insanların nekadar (bu tarzda'ki insanların) nekadar aşşalık bir varlık olduklarını duşunuyorum...
ben ne katİlİm nede canavar herŞey onun suCu... Sıcacıktı olduğum yer. Yanımda bir suru bana benzeyen hareketli kımıl kımıl birşeyler vardı. Benim gibi ses cıkartıyor benim gibi kokuyorlar. Sanırım bunlar kardeşlerim olsa gerek. İşte annemde geldi şimdi uzanacak ve memelerinden sut emmemize musahede edecek. İşte koşturmaca keşke yuruyebilsem. Offf cok acıktım ha gayret yakalıyacağım bir meme vee iştee. Anneceiğimiz ılıcık sutu bana cok iyi gelecek. Bu insanlar galiba annemin ailesi tabi bizimde ne guzel bizi cok seviyorlar. Baksanıza uşumeyelim diye altımıza şilteler bile koymuşlar. Gunler cok hızlı geciyor. Hele bir kopekseniz daha da hızlı. Artık yuruyup koşturabiliyorum. Butun gun kardeşlerimle tepişiyoruz oynuyoruz eğleniyoruz. Artık o insanlarla da oynuyoruz. Biz cok kucukken bize yaptıkları icin onlara sevgi gosterisinde bulunabiliyorum. Cok guzel cok mutluyum. Ayrıca meme emmek icin annemin yatmasını beklememe gerek yok. Acıkınca yakaladığım yerde yapışıyorum hhe hhee ... Ohh ohh bu insanlarda bize cok guzel mamalar hazırlıyorlar. Annem duymasın ama onun sutunden daha lezzetli. Sanırım kaynağı şu cuval bir yakından baksam fena olmaz. Oda ne aman tanrıım bir suru mama biraz sert ama cok guzel.. Bol bol yiyeyim. Opsss yakalandık amaan enseme yapışı verdi bir el. Hayir de ne demek ? Galiba yanlış bir şey yaptım. Neyse artık o cuvaldan uzak durmalıyım zaten onlar veriyor bana. Bu gun kardeşlerimden 2 tanesini bir adam alıp gitti. Nereye goturdu onları acaba ne zaman geri gelecekler. Şimdiden cok ozledim onları. Ama gunler gecti geri gelmediler. Galiba başka bir sahibe verildiler. Canım kardeşlerim umarım bir gun karşılaşırız. Derken diğerleride tek tek ayrıldı evden yeni sahipleri ile birlikte. Sadece kız kardeşim ve ben kaldık. Tum gunumuzu muzurluk yaparak geciriyoruz. 3 ay oldu doğalı. Kardeşlerim acaba ne yapıyor annemi ve bizi ozluyorlardır derken... Genc bir adam beni kucakladı sevgi dolu gozlerle baktı bana. Karton bir kutuya koydular beni. Ustune birkac delik acılmış kapağı kapalı zifiri karanlık bir yer. Galiba buda benim yeni sahibim. Umarım annemin sahipleri kadar iyi biridir. Nerdeyim burası cok sarsıntılı, miğdem bulanıyor. Havasızda kaldım. Sarsıntılar kesildi ve kutu acıldı beni kucakladı. Burası neresi nerdeyim aman tanrım her taraf insan kaynıyor. Bir kapıdan iceri girdik. Beyaz onluklu bir insan. Sende kimsin yahu? Garip bir masaya koydu beni. Ne yapıyor oyle o elindeki de ne ? Off canım acıdı. Yaf bişi batırdı bu manyak bana. Ah bir kafamı cevirebilseydim gorurdun gununu. Şimdide yicek bişi verdi. Sanırım bu iyi birşeydi. Sahibim beni kucakladı bu sefer kutuya koymadı. Yine sallanıyor. Bahceli bir eve geldik. Eski evime benziyor. Artık burada yaşayacağım galiba. Guzel yer, gezinmem icin saldı beni bahceyi biraz kolacan edeyim birazcık. İşte yatacağım yer burası. Tahta kucuk bir ev cok guzel saol sahip. Heeyy dursana dur yapma aaaa cıkart bu şeyi boynumdan. Off rahat bırak beni bu da ne amaaanın bağladı beni buraya. Heey nereye gidiyorsun hooppps beni burda bırakmasanaaaaa... Hava karardı soğududa. Dur biraz inleyim annem hep bakardı. Heheee işte geliyor. Off ahh aman noluyor nicin vuruyorsun. Yapma ne olur. Lutfen... Yaa nicin dovdu beni şimdi bu yaa.. Kotu bişi yapmadımki sadece onu cağırmak istedim. Cok korktum tek başıma uşudumde. Neyse galiba alışmalıyım yanlızlığa. İki aydır birlikteyiz. Geceleri hep yanlızım. Havladığımda beni gelip dovuyor. Bende artık cağırmıyorum onu. Duvarların ardında birşeyler olup bitiyor ama ne ? Ayrıca sık sık beyaz onluklu insana goturuyor beni. Habire iğne kakıp duruyor. Alıştım artık koymuyor. İşte yine beyaz onlukluklu insan. Yine iğne yapıyor hehe acımadıkii acımadıkii acıma.. Acı... Aa... Noldu nerdeyim offf sanki ustumde tır gecmiş gibi. Hıı oda ne kafamdaki sargılar kulaklarımda ki ağrı da ne aboovvvv kuyruğum kuyruğuma ne oldu. Gitmiiiş kuyruğum yok ben şimdi nasıl dengeli koşacağım, sahibime nasıl sevgimi gosterceğim. Neden kestiniz kuyruğumu nicin. Sizin kollarınızı kessek hoşunuza gidermi. Ben kuyruğumu cok seviyordum. Canım sıkılınca kovalamaca oynuyorduk. Nicin kestiniz onu. Yine evdeyiz. Bağladı beni yemeğimi artık fazla fazla veriyor. Suyumada renkli kucuk şekerler atıyor. Suyun tadi bir garip geliyor. Diğer kopeklerin sesini duyuyorum. Onlarla konuşcam ama havlarsam dayak yiyeceğim. En iyisi sus otur aşşağı. Yine beyazlı insan yine neremi keseceksin!!!!! Aaa sargılarımı acıyor. Oooo kulaklarıım onlarda kesilmiş. Vaay karizmatik olmuş. Ama doğal halim daha guzeldi. Hadi yine eve... Eee nicin kulube değil. Beni nicin burda yatırıyorsun. Girmem ben oraya hayır ihhh girmicem işte. Vurma bee girmicem banene off ahhh. Ustume kapandı kapılar birden. Kapkaranlık korkuyorum nicin burdayım. Havlıcam işte bağırcam avazım cıktığı kadar. Wow wow wow derken kapı acıldı. Beni dovuyor yine elinde kalın birşeyle habire vuruyor bana. Ne olursn yapma lutfen yalvarıyorum sahip dovme beni. Bilmiyorsunki istesem o bana vurduğun kolunu parcalayıp un ufak edebilceğimi. Ben seni boylesine severken nicin bana vuruyorsun. Yine kapı kapandı karanlıklara burundu ruhum. Ne zamandır burdayım bilmiyorum ama ışıklar sızıyor aradan. Karnım cok ac. Neden bana hala yemek vermedi...? Gunler gunleri haftaları kovalıyor buyuyor, gelişiyor ve gucleniyorum. Beni sık sık o karanlık yere kapatıyor. Bazem gunlerce orda kalıyorum yemekte vermiyor. Ağaca astığı o lastikleri ısırmam icin beni zorluyor. Yapmazsamda odunla dovuyor. Sokaktaki kedileri kopeklere saldırmam icin bana emir veriyor. Yapamam onlar benden zayıf acizler, nasıl onlara kıyarım onlarda can derken kafama şaplağı yiyorum. Zincirimi gevşetti saldırma zamanı.... Kanın kokusuda tadıda iğrenc. Kendimden utanıyorum..! Ama sahibim boyle istiyor yapmak zorundayım. Yoksa bana kızacak vuracak. Artık eskisi gibi guzel mamalar vermiyor. Bu ciğ kemikler kanlı kanlı cok iğrenc. Ama alışmak zorundayım yoksa ac kalırım. Buyuyorum hızla 1 yaşında kocaman genc bir delikanlıyım. Tabi bu surec zarfında bir suru kopek ısırttı bana ne acı birşey. Lastikleri kutukleri ne isterse ısırıyorum. Bugun garip bir yere goturdu beni. Birsuru bana benzeyen koepek var. İceri girerken kenarda yaralı bir kopek gordum. Başında birkac adam konuşuyorlar. Bir odada bekliyoruz sahibimle. İceriden insan sesleri ve kopek hırıltıları geliyor. Acaba neler oluyor? Sahibim cekiyor tasmamdan gidiyoruz bir insan kalabalığının icine. Beni izliyorlar bize bakıyorlar ve karşımda da başka bir kopek cok kotu bakıyor bana sahibim kayışımı cıkardı. Saldır olm hadi olum ateşliyor beni. Karşıdaki de aynı şekilde kopeğine telkin veriyor. Dovuşmemi istiyor benim. Yapamam ben kimseyi incitemem istemiyorum bunu yapmayı. Salı verdi uzerime kopeği. Ben dovuşmek istemiyorum!!! Kafesin icinde bir sağa bir sola kacıyorum yapmıcam işte dovuşmeyeceğim. Birkac dakikalık kovalamaca ardından sahibi aldı kopeğini uzerimden. Benim sahibim ise cok kızgındı beni oracıkte dovmeye başladı. İnsanlar alaylı alaylı bakıyor bana cok utanıyordum. Eve geldik ve beni yine karanlık yere kitledi. Birkac gundur buradayım. Ac susuzum acaba iyimi onun icin endişelenmye başladım. Gelip dovmesine bile razıyım. Bu gun erken saatlerde geldi yanıma. Beni arabasına koydu ve gidiyoruz. Yine kopeklerin dovuştuğu o yerdeyiz. Sıram geldi kafesin ici kan olmuş her bir koşesi. Bu sefer kacmamalıyım sahibimi kucuk duşurmemeliyim. Ama kendim istediğim icin değil. Sahibim istediği icin dovuşuyorum. İşte zamanı geldi bıraktılar bizi rakibim oldukca diri bir kopek. İlk anda aldığım goğus darbesinin ardından uzerime cıkmaya calışıken yakalyı verdim boynundan. Canı acıyor, fakat merhamet istemiyor direniyor. Bırakamam bırakırsam saldıracak savurmaya başlıyorum dişlerimin arasında kayan eti hissediyorum. Mideme bile iniyor kanları. Git gide acılıyor yara. Beni cekiyor sahibim tasmamdan. Hayııır bırakmaaam sen değimliydin oldurmemi isteyen. Bırakıverdim boynundan suzulen kanları gorunce icim acıdı onun yerinde olmayı istemezdim asla..!!! Sahibim mutlu gibiydi kazanmıştım. Başımı okşadı sevdi beni yaptıklarım hoşuna gitmiş olsa gerek. O akşam kulubede yattım. Bolca yemek verdi bana. Anladımki kavga ettiğim zaman beni cok seviyor. Yine o yerdeyiz. Bu gun beni dovuşturecek yine. O lanet kafesteyiz başka bir koepk ve saihplerimizle. Karşımdaki biraz yaşlı bir kopek. Şampiyon diye haykırıyorlar onun icin hernedemekse. Başlıyoruz. Bir altta bir ustte dişleri kah kalcamda kah ensamde. Yenilemem sahibimi uzemem. Bir hamle ile altından kalkıyorum. Boğazına hamleler yapıp yakalamaya calışıyorum. Orası hassas gecen sefer rakibi ordan yakalayıp alt ettim. Yine yaptım yine boğaz actım. Yine kazandım işte sahibim benimle ovunuyor beni sevip yere goğe sığdıramıyordu. Defalarca girdim o kafese. Nice boğazlar indirdim aşağıya. Acıyorum ama mecburum keşke bunu yapmak zorunda olmasam. Sahibim oyle istiyor mecburum. Zaman geciyor. Bir suru dovuş kazandım rakiplerimden onumde olenler oldu. Ama bu sahibi hep mutlu etti onun mutluluğu icin herşyei yaparım. İstemediğim bir şey olsa bile. Şampiyon şapmpiyon diye artık insanlar bana haykırıyordu. İyi bir şey olmalı bu artık karanlığa kapatılmıyorum. Sahibimin istediği gibi bir kopek olmuştum. Gece kulubemde yatıyorum. Acık bir hava ortalık sessiz. Sahibim evde yok halan donmedi. Birses duydum galiba o geldi. Oda kim bu bir yabancı. Hey sen şşşttt alooo baksana hey cık bahcemden kardeşim sana diyorum. Bana bakıyor umursamaz bir bicimde ve yoluna devam ediyor kapıya yoneldi. Heey oraya giremezsin orası sahibimin evi cık cabuk dışarı. Onu engellemeliyim lanet olsun şu zincire. Kurtulmalıyım yoksa eve zarar verecek sahibim bana kızar evi bana emanet etti. Zorluyorum zinciri dahada fazla hızlı cekiyorum. Tekrar tekrar zorluyorum derken kırıldı zincir kurtulu verdim. Var gucumle ustune atladım o insanın. Bacaklarından kollarından ısırıklar alıyorum. Bu kadar yeter ama kendime engel olamıyorum. Duramıyorum oda durmuyor surekli debeleniyor. Bana karşı koyamazsınki sen. Senmisin bana kafa tutan atılıyorum boynuna diğerlerine yaptığım gibi. Sirkeliyorum bir sağa bir sola. Artık durdu hareket etmiyor. Kazandım yine rakibimi alt ettim. Sahibim gorunce benimle gurur duyacak. Fakat işler umduğum gibi gitmedi bana cok kızdı. On cok zor duruma soktum onu galiba. Mavili insanlar var burada. Işık sacan araclar. İşte yine o beyaz onluklu geldi. Beni bir kafese koyup goturduler. Vahşi diyorlar yaratık canavar. Ben bunları yapmayı hic istemedimki. Sahibim istedi benden bunları bana oldurmeyi o oğretti. O emretti. Bende isterdim diğer kopekler gibi sahibimle parklarda gezinmeyi. Cocuklarla oynamayı. O bana boyle olmayı oğretti. Ben katil değilim canavar değilim sahibim istedi oyle yapmamı ne olur bana kızmayın. Hor gormeyin beni.hep hoşuna giderdi kazanmam şimdi ise kızdı. Bir başıma ondan uzak bir kafesteyim. Ortalıkta bir suru onluklu var. Uyutmak diyip duruyorlar ne demek bu ? Birkac gun gecti. Kafesimle beni bir yere aldılar. Onluklulerden biri geldi yanıma yine o şeyi batırcak bana. Hic kasma kendini adamım acımayacak. Hehee acımadı işte bak. Aman tanrın neler oluyor. Gozlerim kararıyor. İcim urperdi birden. Kasılarım celik gibi oldu kımıldamakta ve nefes almakta gucluk cekiyorum. Kalp atışlarım hızlandı soluk almak zorlaştı iyicene. Uyutmak !!! İşte bu olsa gerek. Canımı alıyorlar. Son yaptığım galiba cok kotu bir şeydi. Cezası bu kadar buyuk. Oylece hareketsiz yatıyorum. Nefes alırken ciğerlerim yanıyor. Nerdesin sahip ? Son anlarımda nicin yanımda yoksun. Ben hep senin istediğin gibi bir kopek oldum istemedende olsa her dediğini yaptım. Sen ise beni bu zor anımda yalnız bıraktın. Sahip nerdesin lutfen gel. lutfen lutfenn..... ;(
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Evcil Hayvanlar
- Birazda Duygusal'lık olsun :)