Warrior nick : BloodySpartacus ( KARUS ) level : 80 % 36 np : yok 80 questi uzerinde kilitli +0.. 70 questi alınmadı cz gorevleri duruyor estlantta birkac gorev var +7 shel set +7 raptor ( +1 rebirth ), OLD WE, OLD WP ,OLD dual OLD DİAMOND RİNG ,OLD BELT OF STRENGH Boylece char : 150 liradır CHARIN 70 VE 80 SKİLLERİ ACIKTIR...75 LEVEL SKİLİ KAPALIDIR İSTENİRSE YANINDA 15GUNLUK KOLE BOT VERİLECEKTİR ALDIĞIMDAN BERİ GİRMEDİM KULLANIMDADIR SANIRIM HALA AMA EMİN DEĞİLİM Charın butun bilgileri durup hack,ban vb gecmişi yoktur... ANKARA VE KONYA illerinde satılıktır char. başka şehirlerden almak isteyenler icin once parayı yatırma koşulu vardır.Para yatırılırken telefonda konusulur aynı anda bizde bankada oluruz parayı gorur gormez istenirse telefonda konusurken bilgiler verilir.Onun dışında lutfen oonce chara gireyim bakayım vb cumlelerle gelmeyiniz...ben girerim olduğunuz yere gelirim charı gorursunuz uzun bir aradan sonra yeniden başladığım oyunda eski tadı alamadım herkese iyi oyunlar COĞU ZAMAN MESGUL OLDUĞUM İCİN LUTFEN SMS GONDERİN BEN SİZE DONUŞ YAPACAĞIM : 0531 034 39 30 __________________