Merhaba Arkadaşlar Yardımınıza İhtiyacım Var... ßen Memleketimdeki Ufak Gole Koi Balığı Salmayı Duşunuyorum..Gol Resimlerdeki Gibi O Kadar Buyuk Bi Gol Değil..Gol Edirnenin Koyunde.Golde Balık Ceşiti Olarak Aynalı Sazan , KızılkAnat ve Normal Sazan Var Avlanılan Bi Gol.. Hepimizin Bildigi Gibi Koi Balığı Sazangillerden;Goldeki Sazanlarla Sorun Yaşıyıcağını Sanmıyorum Ve Koi Balıkları Bildigim Kadarıyla Buz'un Altında Bile Yaşayabilen Balıklardan Tek Sorun Su O Kadar Temiz Su Değil Gorulduğu Gibi...Fazla Uzatmadan Sadete Gelelim Sizden Bana Bu Konuda Yardım Etmenizi İstiyorum Bu Gole Koi Balığı Salmamda Sakınca Varmıdır;Yokmudur Sonucta Av Yapılan Bi Gol Ve Zararları Olabilir...Lutfen Yorumlarınızı Esirgemeyin Bu Konuda Cok Yardıma ihtiyacım Var.. Hem İnanıyorumki Benim Gibi Yapmayı Duşunen Cok Arkadasımız Var Bunlarada Yardımınız Dokunmuş , Bilgilendirmiş Olursunuz..YORUM YAPAN HERKEZE SİMDİDEN TEŞEKKURLER.

NOT: Bu Bolum Evcil Havyanlar Bolumu Biliyorun Ama Sonucta Koi Balığıda Evcil Ve Ben Evde Akvaryumda Besliyorum Zaten Ama Koi Balığı Dolu Bi Golu Yemlemekte Ayrı Bi Zevk Verirdi.

ResimLer;

1 Yorum Ele Yapışmaz!!