Buy 80 karekter
Knight Online Ticaret0 Mesaj
●13 Görüntüleme
-
06-10-2019, 14:27:47antalya İCİ 80 yada 80+ karekter elden alinir İzmİr erzurum bİrkaC Şehİrde araci saĞlarim.araci olmayan bİr Şehİrde İse telefonumla bİzzat gOrUŞUrUm burada bİrCok karekter satip aldim bİzde laf aĞizdan Cikar.kİmsenİn parasinda karekterİnde el emeĞİnde gOzUm yok. alinicak karekterİn irki Cokda Onemlİ deĞİl ama tercİhİm human dan yana asas olmasi İlk tercİhİm warrİor da dUŞUnUlebİlİr 70 ve 80 guestlerİnİn İkİsİnİnde olmamasi halİnde almam. Bİrİsİ varsa en az o guestİn +7 yada +8 olmasi sartimdir.İtem İstemİyorum karekterİn lvl ve Ozellİklerİne gOre fİyatini konuŞabİlİrİz o yUzden Şu fİyat verİcem demİyorum bİrkaC konuda olduĞu gİbİ 80 CirilCiplak np sİz karekterlerİnİ 800 -900 tl gİbİ fahİŞ bedeller İsteyen hayalperest arkdaŞlar lUtfen yazmasin.ne demİŞ mUslUm baba herŞeyİn bedelİ var!! konuyu gUncel tutan kardeŞlerİme replerİmİ esİrgemem...hayirli forumlar not:karekterİ satan arkadaŞin nasil kastiĞi benİm İCİn Onemlİ deĞİl sadece hapİse gİrmİŞ İse bana sOylemesİnİ İstİyorum karekterİ on agOre ncs atma durumum olabİlİr. __________________