arkadaşlar 80 level orc warriorumu satıyorum ilgilenen arkadaşlar icin bilgileri şu şekildedir... Oncelikle Char tamamen genie ile kasılmış olup ksc leri hemen her level icin mevcuttur sadece genie ve hammer e verdiğim para rahat 300/400 tl arası tutar... bir kere bile hapse duşmemiştir... tum bilgileri mevcuttur... 80 Lewel orc warrior... +7 krowaz bot +7 krowaz kafalık +7 krowaz ayaklık başka item yoktur 70 q yandı 80 q gorev olarak durmakta yan charları 75 priest 75 mage gorev itemleri alınmadı... np yok denecek kadar az 6k civarı... chara istediğim fiyat ise 450tl dir ilgilenen arkadaşlarım icin istanbul izmir tokat ve cevresi illerden tunceli ve elazığ dan yuzyuze satış yapabiliriz bu iller dışından almak isteyenlere her turlu guvence veririm telefonum kendi adıma faturalıdır ve gerekirse işyeri adresime kadar her bilgiyi verebilirim frmtr aracılığı ile cok char sattım ve hic birinde sıkıntı olmadı...alan gonul rahatlığı ile kullanır... ulaşmak isteyen kardeşlerim bu sayfadan cep no veya pm yazarlarsa ararım şimdilik cep numaramı vermiyorum ama ilgilenen arkadaşlara no yu veririm herkesin bilmesine gerek yok... Abartmamak kaydıyla ufak tefek pazarlık olur maksat sunnete uymak... __________________