##Selling 79 Level Human Asas +6 fs +8 md Old takı Valkry set ###
Knight Online Ticaret0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Knight Online Ticaret
- ##Selling 79 Level Human Asas +6 fs +8 md Old takı Valkry set ###
-
06-10-2019, 12:41:46Arkadaşlar Fiyatta Anlasırıız. oyun ici gb tercihimdir. charı aciliyetten satıyorum ilgilenenler lutfen gun icerisinde 0543 445 38 30 numaralı telefondan banan uluşabilirler. iyi forumlar Lvl:79 Exp:%50 Nick:TranQuiL Serverestan Premıum:Yok Charın Ozellikleri Char 79 level %50 dir.70 gorevi yapılmıs ve 70 fs si +6 olarak charda'dır. `+8 Md `+6 Fs `+7 Goğusluk Chitin `OLD TAKILARI MEVCUTTUR. `Valrkye Set Daha Yeni Diktirdim 2 Ayı var. `Exp Gorevleri Duruyor. `Char tamamen Legaldir .k-online tarafından birkez daha uyarı ve yasak terim bildirecek bir program kullanılmamıştır. `Ayriyetten Yan Charı 60 Level MAGE +26 CANDY Staf Old takı Seti Mevcuttur. Magenin Ustu Trol ARMOT SETTİR. `Ve Yan char olan Mageyi Fiyata Kesinlikle Tabi Tutmuyorum. `Fiyat Sorucak Arkadaşlara Aklımda Kesin Birşey Yok. ` Charda 6000 TANE 1920 MANA POTO MEVCUTTUR. 0543 445 38 30 ` `````````````````````````````````````````````````` `````````````` Başlıktada Belirttiğim gibi,char 79 level % 50 dır,cz dekı tum exp gorevleri ve eslantda 3 5 gorevi duruyor Ozel Mesaj İle telefon Numarası veyahutte msn facebook vs. size ulaşabileceğim bir telefon numarasıda olabilir bırakın ben sıze mutlaka donerim. telefon:0543 445 38 30 RESİM [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] __________________