SULTANBEY lvl 83 warrior satilik human uygun fiyat
Knight Online Ticaret0 Mesaj
●14 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Knight Online Ticaret
- SULTANBEY lvl 83 warrior satilik human uygun fiyat
-
06-10-2019, 12:21:36Sa arkadaslar charimi satiyorum ona iyi bakicak birini ariyorum nick: SULTANBEY lvl : 83 %2.37 np : 806 907 ustunde 210k cllana bagisli quest kalkani 1 rebirth serverin ilk berserker 83 warrioru hala berserkerdir 75 ve 80 skilleri acik ustunde giyili 1 rebirth krovaz donlugu ve 1 rebirt boot wardir elinde gabs adamant ve cantasinda bir tane daha warrior boot 1 rebirth vardir (Bu iki itemi charla beraber vericem kafamdaki fiyatin ustune koymadan) butun ksc bilgileri eczane receteleri herseyi mevcuttur yaklasik 10 tane cash ksc si wardir daha oncede 83 lvl priest sattim alan abimiz hala gonlu rahat chariyla oyundadir pm atabilrisiniz GuardOfSultanbey sadece izmirden yuz yuze yaparim ama beni taniyan bi arkadasiniz guvenen bi arkadasiniz olursa araci olmadan da halledebilriiz ama saglam aracilar bulunursa forumda yeni account acip iletisime gecmeyin yada oyunda 5 lvl charla muhattap olmayin guven sorunu yasayabilriim charla beraber benimde butun bilgilerimi alabilrisiniz adres tc no ew telefonu yas cinsiyet ben evliyim oyundan bilen bilir ve oyun icin hile yapmam kesinlikle tekrar char kasmayi istedigim icin ve daha fazla para harcamak istemedigim icin iyi item yapicak birine satmakistiyorum adini gururla tasisin fiyat olarak 750 tl istiyorum zaten ksc bilgilerini gordukten sonra kar yapmadigimi anlicaksiniz herkeze iyi oyunlar iyi forumlar __________________