Lewis Hamilton, bir kez daha Ferrari pilotu Charles Leclerc'e sıralamalarda mağlup olmasının ardından, Ferrari aracının duzluk avantajını "jet modu" olarak yorumladı. Hamilton, Rusya GP sıralamalarının son bolumundeki son turunda gosterdiği performansla Ferrari pilotu Sebastian Vettel'i gecerek pole pozisyonunu kazanan Charles Leclerc'in arkasına gelmeyi başardı. Sıralamaların ardından Hamilton, Ferrari'nin performansını bir ara kendileri icin kullanılan "parti modu" ile kıyasladı. Hamilton "Zor bir seanstı, cunku bu cocukların cılgınca bir duzluk hızı var, farklı bir seviyedeler. Her şeyin otesinde bir şeye sahipler, jet modları var." "Yine de sonunda her şeyimi verdim ve takım da harika bir iş yaptı. Turu bir araya getirdiğim icin memnunum. İlk cizgiye cıkmayı beklemiyordum, bu yuzden bundan memnunum." "Bu hafta sonu biraz duşuk bir suruklenme seviyesinde olduklarını biliyorum, artı olarak bu motor gucune de sahipler, bu yuzden bir şeyler denemeliyiz. Son yarışlarda tamamen geride kaldığımızı gordunuz, bu yuzden farklı bir strateji sececek kadar şanslıydık." "Bizi bu pozisyona sokarak takımın gercekten iyi bir iş yaptığını duşunuyorum. İlk viraja kadar uzun bir mesafe var, bu yuzden daha sert lastikle başlayanlar icin en iyi yer değil, ancak şans bulursam Charles’ın hava koridorundan faydalanmaya calışacağım. Ancak bu zor olacak, cunku iyi startlar alıyorlar.” şeklinde konuştu. İnternet Haber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Hamilton: "Ferrari jet moduna sahip"