Carlos Sainz, sıralama turlarındaki beşinciliğin ardından cok mutlu olduğunu soyledi. Sainz, Sochi'deki ilk gunde tıpkı Lando Norris gibi geride kalmıştı ve neden geride kaldıklarına dair herhangi bir fikri olmadığını soylemişti. Gece boyunca yapılan değişiklikler sayesinde MCL34 ucuncu seansta onemli bir ilerleme kaydetti ve Sainz, sıralama turlarında orta grubun en iyisi olmayı başardı. İspanyol surucu, dunku sorunların ardından elde ettiği sonuctan memnun olduğunu dile getirdi. Sainz, "Ozellikle dunden sonra gercekten mutluyum. Takım icin guzel bir gun olduğunu duşunuyorum." "Gece aractaki pek cok şeyi değiştirdik cunku ikinci seansta yanlış yone gitmiştik. Ucuncu seansta geldiğimizde, değişiklikler sayesinde arac daha iyiydi. Sonra sıralama turlarına katıldım ve hem iyi bir guven yakalamayı hem de iyi bir tur atmayı başardım." “Cocuklar kesinlikle harika bir iş yaptılar cunku dune bakarsanız cok gerideydik. Attığım bu turu tum bu takım yardımı olmadan atamazdım. Hepsine teşekkurler." "Dunku sorunların ardından beşinci sıra kesinlikle harika hissettiriyor. Uyum sağlamayı, gelişmeyi ve durumu duzeltmek adına bir yol bulmayı başardık ki, bu da bu yıl aracı anlama konusunda harika bir iş cıkardığımızı gosteriyor." Ancak Sainz pazar gunu icin net bir şey soylemekten kacınıyor. "Cuma gununun en kotu kısmı yarış tempomuzdu cunku gercekten kotuydu. Elbette aracı dunden bu yana gercekten cok geliştirdik ve umarım bu yarış hızında da kendisini gosterir." "Dune kıyasla biraz daha fazla yere basma gucu ayarı yaptık ve bu yuzden duzluklerde nasıl onde kalacağımızı bilmiyoruz. Yarın bizim icin bir soru işareti olacak.” Lando Norris ise yedinci sıranın kendileri icin iyi bir başlangıc pozisyonu olduğunu soyledi. "Bu iyi bir seanstı ve pazar gunu icin iyi bir başlangıc pozisyonu yakaladık. Sıralama turlarında olumlu bir hissiyat vardı ve pist, tıpkı aracım gibi gelişiyordu. Oldukca iyi olduğunu soyleyebilirim, ama Singapur'un aksine her şeyi bir araya getiremedim." "Yine de mutluyum, Q3'teki son turumda kucuk bir hata yaptım ancak Max'in cezası sayesinde yedinci sıradayız ve bu başlamak adına iyi bir pozisyon. Dunku hayal kırıklığından sonra bana gercekten iyi bir arac verdikleri icin takıma teşekkur ederim." İnternet Haber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Sainz, beşinciliğin ardından cok mutlu