Robert Kubica, bu yıl ilk kez finiş gorememesinin ardından herhangi bir acıklama yapmamasının daha doğru olacağını soyledi. Robert Kubica, Rusya GP'ye kadar tum yarışlarda finiş gormeyi başarmıştı ancak kendisi adına zor gecen Sochi'de finiş goremedi. Yapılan acıklamada Williams'ın gelecek yarışlar icin Kubica'nın "aracını koruyabilmek adına" yarıştan cektiği duyuruldu. Kubica pite gelmeden once bir tur gerideydi ve oldukca zorlu bir hafta sonunu geride bırakıyordu. Polonyalı surucusu, yarıştan sonra verdiği demecte konuşmamasının kendisi icin daha iyi olacağını dile getirdi. Kubica, "Bir şeyler soyleyebilirim, ama bunu yapmak doğru olmaz. Bu yuzden hicbir şey soylememenin daha iyi olacağını duşunuyorum." "Ama 2019 sezonundaki tum yarışları bitirmeyi hedefliyordum ve şimdi bu hedefi gercekleştiremeyecek olmak uzucu." "Bazı konuları acıklamamak, detaylara girmemek ya da anlamamaya calışmak daha iyi. Bunu bir noktaya kadar anlayabiliyorum." "Benim icin gercekten zor bir hafta sonuydu. Arac surulebilir değildi. Cuma gunu henuz dorduncu turdan sonra aracımda bir sorun olduğunu soyledim. Ancak takım hicbir şey yapmadı." "Kariyerim başından bu yana bundan daha kotu bir hafta sonu gecirmemiştim. Suruş seviyemden bahsetmiyorum. Şimdi eve donuyorum ve biraz gelecek yıl icin duşuneceğim." dedi. İnternet Haber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Kubica: "Aracta sorun var dedim hicbir şey yapılmadı"