Racing Point surucusu Sergio Perez, Sochi'de her şeyin mukemmel gittiğini soyledi. Sergio Perez, Rusya GP'de guclu bir performans ortaya koydu ve yedinci sırada finiş gorerek takımına onemli puanlar kazandırdı. Yarış sonrası konuşan Meksikalı surucu, elde ettiği sonuctan memnun olduğunu soyledi. "Harika bir yarıştı. Belki de kariyerimin en iyilerden biri. Her şey mukemmel gitti. İyi başladım ve durumu kontrol ederek atak yapmaya başlayacağım zamanı bekledim." "Harika bir stratejimiz vardı. Guvenlik aracı yanlış zamanda girdi ve zaman kaybettim, ancak daha yeni lastikler sayesinde rakiplerimizi geride bırakmayı başardım. Her şansı kullandık, tum gucumuzle savaştık. Daha iyisi olamazdı." "Bu yarış guncellemelerimiz icin de bence bir doğrulama oldu. Singapur GP ile birlikte rakiplerimizle aradaki farkı azalttık, ama yine de ozellikle sıralama turlarında buyuk adımlar atmaya ihtiyacımız var. Daha fazla performans bulmalıyız. Daha cok şey eklememiz gerekiyor." Artık işlerin normale donup donmediği sorusuna, "Bence evet. Yeniden Renault ve McLaren'la savaşıyoruz. Kalan beş yarışta rekabetci olmaya devam etmemizi umuyorum." "Şu anda arac cok daha dengeli hale geldi ve bu, lastiklerin calışmasına yardımcı oluyor." yanıtını verdi. İnternet Haber
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Perez: "Sochi'de her şey mukemmel gitti"