Nico Hulkenberg, Rusya GP'de acı hissettiğini cunku Renault RS19'un daha fazlasını hak ettiğini soyledi. Hulkenberg, Sochi Autodrom'daki hafta sonunda takım arkadaşı Daniel Ricciardo'dan daha gucluydu ve sıralama turlarında altıncı oldu. Ancak kotu bir ilk tur gecirdi, pit stopu yavaştı ve yanlış zamanda gelen sanal guvenlik aracı periyoduyla geride kaldı. 10. sırada bitirmenin hem acı hem tatlı olup olmadığı sorusuna, "Hayır, sadece acı verici. Bugun yeterince tatlı değil. Zayıf bir start, zayıf bir ilk tur ve dort pozisyon kaybettik. Geri geldim, bir sıra veya benzeri kazandım. Pit stopla one gecmeye calıştık ama yavaş pit stop bizi geriye duşurdu. Bu grupta her ondalık onemli. "Birkac saniye kaybettiğinizde bu kotu oluyor ve lastikleririmi cok fazla zorlamalıydım, bu da sona doğru lastiğin bitmesine neden oldu." "Ayrıca lehimize olmayan sanal guvenlik aracı vardı. İki pilot onumuzde gecti, bu yuzden bugun bize karşı olan her şey vardı." "Şanssızlıktı cunku takım cok daha iyisini hak ediyordu. Burada gercekten iyi bir tempom vardı ama hicbir zaman gosteremedim cunku birilerinin arkasına sıkışıp kaldım. Bu yuzden biraz sinirliyim." "Şampiyonada yine puan kaybettik. McLaren'la fark ne kadar oldu bilmiyorum. Ama cok fazla ve her yarış devam ediyor. Onları geride bırakamıyoruz ve bu işi zorlaştırıyor." "Şampiyonadaki pozisyonumuz icin savaşırken yarış yarış duşunmeliyiz ve duzgun olması icin her şeyi ortaya koymamız gerekiyor. Yapabileceğimiz tek şey sadece bu." McLaren ve Renault arasındaki puan farkı son yarışla birlikte 33'e cıktı. İnternet Haber