Ferrari Formula 1 pilotu Sebastian Vettel, Rusya GP'de yaşadığı hayal kırıklığının ardından pazartesi gunu unlu go kart ureticisi ve karting takımı Tony Kart ile teste cıktı. Pazar gunku F1 yarışında uzun sure lider giden ancak pit stop sonrası guc unitesi sorunuyla yarışı bırakmak zorunda kalan Vettel, 2001'de kendisinin de yer aldığı ve bircok yıldızı yarış dunyasına kazandıran Tony Kart ile yeniden buluştu. TKART Magazine'e konuşan Vettel, "Pazar gunu daha iyi iş cıkarma şansımız varken kotu bitti. Yine de buraya geldim. Bunu cok nadiren yapabiliyor olmak kotu. Bunu daha sık yapmak isterim. Cok eğlenceli." "Kartingi seviyorum. Daha fazla yapmak isterim ancak F1 yarışları arasında cok zamanım olmuyor. Belki daha organize bir hayatım olabilir." dedi. Test esnasında Vettel, ilk defa super kartı surdu ve vitesli karting aracını surmekten keyif aldığını soyledi. Vettel, "İlk defa vitesli karting kullandım. Biraz farklı calışıyor ve vitesle daha cok araba kullanmaya benziyor. Cok keyif aldım." dedi. İnternet Haber